Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Control medical „Express Vision”

Evaluarea oftalmologică extinsă. Prevede factorii de risc occupational. Durată estimativă până la 5 ore. Include eliberarea rețetei pentru ochelari de complexitate medie.

Control include:

– Consultația medicină internă
– Consultația medicului oftalmolog, inclusiv: testarea acuității vizuale, refractometria, biomicroscopia, retinoscopie fara midriaza, tonometria
– Analiza generală a sângelui
– Analiza generală a urinei
– Colesterolul seric
– Glucoza serică
– Electrocardiograma
– Radiografia cutiei toracice
– Ecografia organelor abdominale + rinichi

NOTA! nu include cicloplegia.

Preț: 2 600 lei

Ghidul pacientului – pregătirea pentru un Control Medical

Stimate pacient, Vă mulțumim că ați ales pachetele de control medical corporativ (Check-up) Medpark.

Pentru desfășurarea eficientă a controlului medical și pentru corectitudinea rezultatelor investigațiilor este necesar să fiți informat despre următoarele:

  • Proba de sânge se prelevează de către personalul medical pe nemâncate. Până la recoltarea probei de sânge nu trebuie să consumați alimente, se permite doar consumul de apă.
  • Urina o recoltați la domiciliu, în recipient steril de la farmacie sau de la recepția laborator Medpark. Este recomandat sa recoltati prima urina de dimineata, sau, daca acest lucru nu este posibil, dupa minim 3 ore de la mictiunea din timpul noptii. Daca din momentul colectării urinei până la transmiterea probei colectate la laboratorul Medpark trec mai mult de 2 ore, va rugam sa tineti recipientul cu urina la frigider.
  • Ecografia (USG) organelor abdominale. Până la efectuarea ecografiei (USG) nu trebuie să consumați alimente si evitați urinări frecvente (vezica urinara trebuie sa fie plină).