Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaşte-ţi medicul: Andrei Ureche

Cardiochirurgie
07 aug, 2015

Andrei Ureche –  chirurgul care salvează câte 200 de inimi în fiecare an

Chirurg Cardiovascular, categoria superioară

Doctorul Andrei Ureche are o experiență de 27 de ani în medicină, timp în care salvează inimi pe bandă rulantă. Este chirurg cardiovascular, apreciat cu categoria superioară și reușește să facă minuni în sala de operații, chiar și în cazul unor intervenții neprogramate și urgente.

După ce și-a perfecționat abilitățile pe mai multe continente, a devenit unul dintre cei mai solicitați cardiochirurgi din Moldova. Uneori se încumetă să efectueze și câte 2-3 intervenții pe zi, chiar dacă astfel petrece mai mult timp în sala de operații decât acasă.  În mediu, operează anual câte 200 de pacienți cu probleme chirurgicale, unele dintre care – extrem de grave, iar aceasta înseamnă că la fiecare 43 de ore câte o inimă este salvată de doctorul Andrei Ureche.

Pacienții săi, ale căror inimi au fost făcute să bată din nou, îi sunt recunoscători medicului Andrei Ureche și deseori trimit scrisori de mulțumire la MEDPARK.

S-a remarcat ca un profesionist încă în 1997, atunci când, după un an de stagiere în Statele Unite ale Americii, a fost primul medic moldovean care a început să utilizeze activ resursele informaționale furnizate de Medline, ceea ce i-a permis să implementeze cele mai noi și performante tehnici în cardiochirurgie.

A căutat „tainele” cardiochirurgiei în mai toate colțurile lumii. Acum 20 de ani a făcut o stagiere la Institutul „A.Bakulev” din Moscova (Rusia), după care și-a perfecționat abilitățile de cardiochirurg în spitalele din SUA, Franța, Israel, Italia, China și Belgia.

Cunoștințele și abilitățile dobândite în urma acestor expediții profesionale au fost aplicate pe parcursul anilor în activitatea sa de la Centrul de Chirurgie a Inimii și Institutul de Cardiologie din Chișinău. Iar din 2010 Andrei Ureche este salvator de inimi la MEDPARK.

(publicat 2015)