Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Jos pălăria! La Medpark, primul consult pentru transplantul de păr este gratuit!

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie
03 iun, 2016
La Medpark, primul consult pentru transplantul de păr este gratuit

Pentru mai multă transparenţă, la Medpark chiar de la primul consult fiecare pacient cunoaşte toate detaliile despre transplant, precum numărul firelor de păr ce urmează a fi implantate, ce fel de analize sunt necesare, preţul intervenţiei, cum să se pregătească de procedură EUF şi să obţină o programare instant. Prețul unei operații de transplant de păr depinde de cantitatea firelor transplantate și se stabilește în funcţie de caracteristicile individuale. Mai mult decât atât, la Medpark primul consult la chirurgul plastician este absolut gratuit.

Imaginea contează!

Fie de la Los Angeles, Bucureşti sau Chişinău mai multe vedete au semnalat probleme ale podoabei capilare. Dincolo de imaginea perfectă în care pozează de exemplu Al Pacino, Naomi Campbell, Fergie, Cătălin Măruţă şi multe alte staruri, toţi şi-au îmbunătăţit imaginea scenică implantându-şi păr. Acum îi vedem în lumina reflectoarelor cu părul coafat, finisat, părând a fi înzestraţi cu o sănătate capilară rar întâlnită.

Deși este considerată o problemă exclusiv masculină, și femeile se confruntă cu probleme legate de căderea părului, iar procedura de transplant de păr prin metoda EUF (Extracţia Unităţii Foliculare) este cea mai reuşită soluţie. Fiind un domeniu medical relativ nou, chirurgia transplantului de păr dă naștere multor mituri și preconcepții. Şi asta pentru că nu este nevoie de donatori, foliculii care vor fi implantaţi sunt extrași doar de la ceafa pacientului; nu există restricții de anotimp; metoda este minim invazivă şi se realizează cu anestezie locală, fără riscuri suplimentare.

Medpark – inovaţii pentru sănătatea capilară a femeilor şi bărbaţilor

Medpark aplică metoda modernă – EUF (Extracția Unității Foliculare), pentru a ajuta atât bărbații, cât și femeile să arate așa cum își doresc.Spre deosebire de celelalte metode, care necesită transplantarea fragmentelor mici de piele, EUF este o tehnică minim invazivă. Nu este nevoie de incizii sau suturi şi nu rămân cicatrici, metoda fiind potrivită și pentru persoanele care poartă părul scurt. Utilizând un ac de mici dimensiuni, fiecare folicul de păr este colectat separat, fără a-i fi afectată structura, astfel transplantarea este mai eficientă, iar procesul de vindecare durează mai puţin. Firele de păr transplantate își păstrează caracteristicile naturale și vor crește normal în zona receptoare, peste aproximativ 3-4 luni. Graţie metodei EUF recuperarea este rapidă și fără cicatrici, cu un aspect estetic superior. După transplant, zona donatoare se recuperează deschis, fără pansamente, iar părul implantat poate fi tratat în mod obișnuit: coafat, vopsit etc.

Avantajele metodei EUF:
  • sângerare redusă în timpul intervenţiei
  • refacere rapidă după procedură
  • nu lasă cicatrici
  • semnele dispar în totalitate după 10-15 zile
  • nu există senzaţia de amorţeală, ca după metoda STRIP
  • rezultatul: un aspect foarte natural.

Pentru rezultate extrem de naturale, Spitalul Internațional Medpark îți recomandă cea mai modernă, eficientă și inofensivă metodă – EUF. Specialiştii noştri te vor ajuta să îți recapeți încrederea în sine, să scapi de complexe și să îți schimbi viaţa în bine.

Pentru programări: (+373 22) 40 00 40