Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaşte-ţi medicul: Eugen Marginean

Chirurgie vasculară
11 aug, 2015

Eugen Marginean – chirurgul vascular cu o carieră de succes în străinătate, care a revenit pentru a salva vieți acasă
Chirurg vascular, categoria I

Doctorul Eugen Marginean a făcut studii și pregătiri de specialitate peste hotarele țării. Are în spate o experiență de 15 ani de activitate în spitalele din Franța și România.
Deși a avut o carieră de succes în străinătate, a ales să se întoarcă în țară și să aplice abilitățilesale profesionale acumulate de-a lungul anilor pentru a salva vieți acasă.

O parte din foștii săi pacienți din străinătate și astăzi apelează pentru intervenții la doctorulEugen Marginean, care din 2011 activează în cadrul echipei medicale de top a SpitaluluiInternațional Medpak.

Doctorul Marginean este un profesionist desăvârșit, un chirurg vascular remarcabil. Printre domeniile sale de interesprofesional se află flebologia, chirurgia arterială periferică și chirurgia accesului vascular.

Eugen Marginean a absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. A urmat studiipostuniversitare prin rezidenţiat la Institutul de Boli Cardiovasculare „Profesor Dr.C.C. Iliescu” din Bucureşti, România,unde a activat ulterior timp de 14 ani în secția Chirurgie vasculară.
De asemenea, doctorul a beneficiat de un stagiu de practică pentru chirurgie vasculară şi endovasculară la Avignon, Franţa.

Eugen Marginean are și o activitate ştiinţifică bogată, fiind coautor al numeroaselor articole de specialitate și un participant activ la mai multe congrese naţionale şi internaţionale.

(publicat 2015)