Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

Cunoaşte-ţi medicul: Maxim Calaraş

Ginecologie și chirurgie ginecologică
11 aug., 2015

Maxim Calaraş – obstetricianul-ginecolog care face față oricăror complicații și cazuri de urgență

Medic obstetrician-ginecolog

Doctorul Maxim Calaraş este adeptul medicinii bazate pe dovezi, posedă manoperele în obstetrica neagresivă şi practică cele mai moderne tehnici din obstetrica contemporană.

Medicul obstetrician-ginecolog are la activ numeroase stagii şi studii aprofundate în chirurgia minim-invazivă. Importante abilităţi practice a dobândit îndeosebi în cadrul unui program de training avansat în „Chirurgia endoscopică și tehnicile de diagnostic în ginecologie”, desfășuratla Universitatea Medicală din Greifswald, Germania. Aceste cunoștințe și abilități îi permit să reacţioneze rapid şi să rezolve de unul singur complicaţiile apărute în cazurile de urgenţă.

Maxim Calaraş a absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”,Facultatea Medicină Generală, și a făcut doctoratul la aceeași instituție superioară de învățământ, specialitatea Obstetrică și Ginecologie.

Timp de șapte ani, doctorul Maxim Calaraș a muncit în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, Secţia Obstetrică şi ginecologie septică. Din anul 2013, acesta activează la Spitalul Internaţional Medpark, în calitate de medic obstetrician-ginecolog, unde s-a integrat cu succes în echipa specialiștilor de top din cadrul Medpark.

Doctorul Maxim Calaraș a efectuat numeroase stagii de practică, atât în țară, cât și peste hotarele ei, în România șiGermania. De-a lungul activității sale a publicat mai multe articole științifice în revistele naționale și internaționale.

Pentru activitatea sa a fost distins cu numeroase burse de merit. Cel mai recent premiu este din 2013, când a fost onorat cu „Bursa de excelenţă a Guvernului Republicii Moldova”.

(publicat 2015)

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă