Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaşte-ţi medicul: Vera Rusanovscaia

Pediatrie
11 aug, 2015

Vera Rusanovscaia – medicul copiilor, specialist în tratamentul intoxicațiilor, mereu aproape în situațiile de criză

Medic reanimatolog pediatru, categoria superioară

Doctorul Vera Rusanovscaia este un pediatru de top, întrucât are specilizări în toxicologie, reanimatologie și anesteziologie. Faptul că este un profesionist în cele trei domenii îi determină pe cei mai mulți părinți să apeleze anume la acest pediatru de la Medpark, atunci când copiii lor au nevoie de ajutor medical.

Cu o experiență de 24 de ani în pediatrie, doctorul Rusanovscaia ajutat mii de copii cu intoxicații provocate de medicamente sau substanțe nocive, inclusiv cazuri grave. Medicul Vera Rusanovschi nu cedează în faţa cazurilor complicate şi aplică pacienţilor în stare critică cele mai eficiente metode şi tehnici inovative din pediatria modernă.

Pentru a oferi fiecărui pacient tratamentul de care are nevoie, Vera Rusanovscaia a făcut stagieri şi a urmat cursuri, prin care şi-a perfecţionat cunoştinţele privind metodele de detoxifiere extracorporală și tulburările homeostazei la pacienţii în stare gravă.

De asemenea, a reuşit să obţină noi abilităţi în terapia intensivă asociată chirurgiei pediatrice şi a dobândit noi deprinderi de utilizare a anesteziei generale în cazul intervenţiilor chirurgicale la copii.

Face performanță zi de zi în cadrul echipei de specialiști de nivel mondial ai Spitalului Internațional Medpark, aici unde și-a dezvoltat abilitățile și cunoștințele în pediatrie și continuă să ofere micilor pacienți asistență medicală de calitate.

(publicat 2015)