Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Transplantul de păr la Medpark – a doua şansă pentru frumuseţe!

Transplant de păr
12 apr, 2016

Părul frumos este un simbol al sănătăţii. Din păcate, căderea părului este un fenomen comun atât la bărbaţi, cât şi la femei. Unii oameni cu greu acceptă această problemă, se simt singuri, suferă de complexe şi îşi fac prea multe griji referitor la aspectul său fizic. Pierderea părului, însă, nu e nici boală, nici sentinţă, ci e un proces reversibil.

Chirurgia „transplantului de păr” implică îndepărtarea părului dintr-o parte a scalpului şi inserarea acestuia în altă zonă. Spitalul Medpark vă recomandă cea mai eficientă şi inofensivă metodă de transplant – EUF (extracţia unităţii foliculare).

EUF este o procedură de extragere a foliculelor de păr din spatele capului şi implantarea lor în zona de chelie pe scalp. Avantajul acestei metode este faptul că ea nu presupune o intervenţie chirurgicală, medicul foloseşte doar un ac micro. Datorită faptului că nu se fac incizii, această metodă nu lasă cicatrici şi este potrivită şi pentru persoanele cu părul scurt. Procedura este inofensivă, fără complicaţii, iar firele de păr transplantate îşi păstrează caracteristicile naturale. Procedura durează câteva ore şi, în funcţie de cantitatea firelor transplantate, puteţi avea nevoie doar de câteva sesiuni. Preţul EUF este de la 1500 de euro.

Datorită progreselor în medicina modernă, pierderea părului este o problemă, ce poate fi soluţionată. Multe personalităţi faimoase şi-au făcut transplant de păr: Matthew McConaughey, Jude Law, Brendan Fraser. Aceşti bărbaţi, s-ar părea, sunt destul de atractivi şi fermecători şi nu trebuie să-şi facă griji referitor la aspectul său fizic, însă şi pentru ei părul frumos este un simbol al succesului şi încrederii în sine. Celebrul actor Hugh Laurie, cunoscut ca Dr. House, nu ascunde faptul că a făcut transplant de păr, pentru că asta l-a ajutat să scape de îngrijorările asupra aspectului său fizic.

Spitalul Medpark este dotat cu echipament modern, iar medicii sunt specialişti competenţi, care vă vor ajuta să căpătaţi încrederea în sine, să vă debarasaţi de complexe şi sa vă reîntoarceţi frumuseţea naturală.

Sursa: www.publika.md