Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională pentru pacienții cu cancer colorectal și de ficat

Noutăți
18 oct, 2021

Pe data de 5 noiembrie Spitalul Internațional Medpark a invitat 2 colegi cu vastă experiență în tratamentul cancerului colorectal și de ficat, care vor oferi consultații gratuite și o a doua opinie medicală:

  • Prof. Dr. Vafi Atalay, chirurg generalist, cu pregătire la Universitatea de medicină din Turcia, cu numeroase specializări în oncologie, membru al celor mai prestigioase asociații oncologice la nivel mondial.
  • Dr. Sinan Karaaslan, oncolog medical cu peste 25 de ani experiență în tratamentul cancerului și  membru activ al mai multor societăți academice naționale și internaționale precum: Asociația Medicală Turcă, Societatea turcească a medicilor oncologi, Societatea turcă pentru studiul cancerului pulmonar.

Ambii medici fac parte din echipa oncologică a spitalului Anadolu din Turcia, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică și alte domenii.

Consultațiile gratuite vor avea loc la:

  • Data de 5 noiembrie
  • Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, str. Andrei Doga 24
Consultațiile se vor efectua în limita locurilor disponibile. Pentru detalii și programări, contactează-ne la tel. 079 774 033, disponibil luni-vineri, 9.00-17.00.

Nu există hotare pentru sănătate!