Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

De 1 iunie, Medpark a pregătit mai multe surprize pentru copii

Noutăți
01 iun, 2014

Și în acest an, Spitalul Internațional Medpark a susținut mai multe activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Vacanța de vară începe cu sărbătoare — Ziua Internațională a Copiilor.

În preajma zilei de 1 iunie, adulții aduc în discuție subiecte ce țin de drepturile copiilor de a crește și a fi educați într-un mediu sănătos și sigur. Iar cei mici se bucură de adevărate sărbători organizate pentru ei, întotdeauna însoțite de cadouri.

Și în acest an, Spitalul Internațional Medpark a susținut mai multe activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului. În cadrul expoziției ExpoKids, medicii Medpark, doamna Liliana Vișnevschi-Rusnac, medic pediatru categoria I, și doamna Ana Josan, medic obstetrician-ginecolog, categoria I, au organizat master class-uri dedicate îngrijirii copiilor, răspunzând la întrebările viitoarelor mămici.

Iar în cadrul Gentleman Charity Tennis Cup 2014, de asemenea organizat cu susținera nemijlocită a spitalului Medpark, peste 500 de copii defavorizați au trăit o adevărată sărbătoare.

O surpriză frumoasă l-a așteptat și pe fiecare copil care a vizitat de 1 iunie Spitalul Internațional Medpark. Micuții au primit în dar din partea spitalului câte un iepuraș însoțit de felicitări și urări de însănătoșire grabnică. Cea mai mare plăcere pentru medici în această zi a fost bucuria care se putea citi pe fețele copiilor, pentru că este știut faptul — optimismul garantează 50% din succesul tratamentului.

Idris Ozcelik, Manager General Medpark:„Dragi prieteni, pe mulți dintre voi vă cunoaștem încă din prima zi când ați apărut pe lume. Ne bucurăm de fiecare dată să vă vedem sănătoși, puternici și deciși să creșteți adevărați cetățeni ai patriei. Noi, întreaga echipă a spitalului Medpark, vă urăm să aveți parte de o copilărie fericită, iar vizitele la medici să fie însoțite doar de vestea plăcută că sunteți sănătoși. În același timp, felicităm și părinții pentru meritul de a crește cu dragoste și dăruire copii bine educați, plini de viață și fericiți. Vă dorim o vară cât mai frumoasă!”.

Proiectele susținute de Spitalul Internațional Medpark cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului se înscriu în ciclul acțiunilor de responsabilitate socială corporativă inițiate de către primul spital privat din Republica Moldova cu scopul de a oferi suport persoanelor defavorizate din țară și, în mod special, copiilor.

Reamintim că la sfârșitul anului 2013, Medpark a lansat în parteneriat cu Ministerul Sănătății al RM un proiect de responsabilitate social-corportaivă de amploare – „La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două”, în cadrul căruia peste 100 de familii cu mulți copii vor beneficia de pachete de naștere din partea spitalului și a femeilor care nasc aici.

Prin toate aceste acțiuni și proiecte, Medpark își reconfirmă statutul său de actor social responsabil.