Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Directorul general Medpark, Olga Șchiopu, a participat la atelierul organizat la Bruxelles de către Asociația Europeană pentru Managementul Sănătății

Noutăți
13 dec, 2019

În zilele de 11 și 12 decembrie 2019, doamna Olga Șchiopu, director executiv al Spitalului Internațional Medpark, a participat la atelierul „Reconfigurarea și administrarea spitalului bazat pe valori. Noi scheme și soluții pentru guvernarea, organizarea și managementul unui spital modern”, organizat la Bruxelles de către Asociația Europeană pentru Managementul Sănătății (European Health Management Association EHMA) în colaborare cu Grupului Nordic de Sănătate (Nordic Healthcare Group NHG).

În cadrul atelierului au fost abordate provocările interne și externe cu care se confruntă sectorul spitalicesc în prezent, dar și soluțiile de adaptare la noile paradigme de asistență spitalicească.

Participanții la atelier, 30 persoane-cheie din managementul spitalelor moderne europene, au fost instruiți cu privire la cadrul de dezvoltare a competențelor, abilităților și instrumentelor de implementare a unei strategii de management bazată pe valori.

Printre invitații care au susținut prezentări s-au aflat președintele Asociației Europene pentru Managementul Sănătății care activează ca profesor în cadrul Departamentului de Sănătate Publică la Universitatea Milano, dar și experți în cercetare, analiza serviciilor și evaluarea indicatorilor de performanță în sănătate din cadrul Grupului Nordic de Sănătate.

Spitalul Internațional Medpark a devenit membru cu drepturi depline al Asociației Europene pentru Managementul Sănătății în luna noiembrie.

Obiectivul principal al asociației non-profit este îmbunătățirea managementului și a capacității de gestionare a instituțiilor medicale astfel încât politicile și practicile din domeniul sănătății să contribuie la creșterea calității vieții celor peste 500 de milioane de cetățeni europeni.