Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Experţii Medpark îşi împărtăşesc experienţa cu comunitatea internaţională de anestezie şi terapie intensivă

Noutăți
15 oct, 2015

Specialiştii Medpark sunt la curent cu ultimele noutăţi din medicină şi tind să se perfecţioneze încontinuu prin participarea la diverse conferinţe, seminare şi traininguri din ţară şi de peste hotare. De data aceasta, atât medici anestezişti-reanimatologi, cât şi asistente medicale au participat la ediţia a XIII-a a “Cursului Naţional de ghiduri şi protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă”, organizat în Timişoara, România.

Evenimentul ce s-a desfăşurat în perioada 8-10 octombrie, reprezintă una din cele mai importante manifestări ştiinţifice din domeniu, reunind personalităţi internaţionale, preşedinţi ai comitetelor ştiinţifice şi societăţilor mondiale de anestezie, terapie intensivă şi medicină de urgenţă. În cadrul acestuia, 4 medici anestezişti Medpark au participat în calitate de speakeri, abordând teme precum:

  • Veaceslav Savan – „SvO2 translating evidence into practice”
  • Ion Chesov – „Etica cercetării în Terapie Intensivă”
  • Svetlana Plămădeală – „Patient fluid management”
  • Adrian Belîi – „Top of latest publications about NSAIDs”

O deosebită importanţă o prezintă participarea în premieră la un eveniment ştiinţific internaţional a asistentelor medicale Medpark, care sunt parte a echipei chirurgicale şi o verigă indispensabilă pentru succesul oricărei intervenţii.

Despre Centrul de Anestezie şi Terapie Intensivă Medpark

Spitalul Internațional Medpark dispune de un Centru de Anestezie și Terapie Intensivă, amenajat conform standardelor internaționale. În cadrul acestuia sunt supravegheați și reabilitați pacienții care au necesitat intervenții chirurgicale.

Medicii anestezişti-reanimatologi asigură tratament conform ghidurilor naționale și internaționale, iar dotarea cu echipamente ultramoderne permit îngrijirea pacienților la cele mai înalte standarde. Printre acestea se regăsesc aparate mobile de diagnostic, care permit realizarea în orice moment a radiografiilor, a ecografiilor cardiace sau a coronarografiilor; analizatoare vitale, aparatul de dializă sau cel de contrapulsație. Grație tehnologiei inovatoare, dar și conduitei postoperatorii, perioada de îngrijire a pacienților care au necesitat o intervenție chirurgicală complicată în cadrul spitalului Medpark este net redusă.