Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Fundația Medpark a donat echipamente medicale Spitalului Raional Florești

Fundația Medpark
09 aug, 2021

Misiunea Fundației este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și a serviciilor medicale din Republica Moldova, iar unul dintre mijloacele prin care realizăm acest lucru este susținerea instituțiilor medico-sanitare publice și a personalului acestora.

La inițiativa Fundației și în coordonare cu Ministerul Sănătății, Muncii, Protecției Sociale al Republicii Moldova, în data de 4 august au fost oferite mai multe echipamente medicale pentru secția de fizioterapie a Spitalului Raional Florești. Pentru a fortifica instrastructura spitalului în vederea oferirii serviciilor de fizioterapie și recuperare medicală, la SR Florești au fost livrate sisteme centralizate de aparataj pentru fizioterapia combinată, aparat pentru recuperare medicală prin magnetoterapie și lămpi terapeutice.

Ludmila Capcelea, director, Spitalul Raional Florești: ”Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru acest aport. Mulțumirea vine din partea întregului colectiv, a președintelui Consiliul Raional Florești, dl. Ștefan Paniș, dar și din numele pacienților noștri. Tindem permanent spre creșterea calității serviciilor medicale. Credem că datorită acestei donații valoroase pentru noi, se vor moderniza serviciile și condițiile de lucru pentru angajații secției de fizioterapie. Echipamentele pe care le aveam în această secție erau demult depășite de timp, fiind supuse mai multor reparații, fapt care genera un efect negativ asupra pacienților, dar și a angajaților. Satisfacția pacientului și calitatea serviciului medical sunt prioritare pentru noi și lucrăm asupra creșterii lor continue.” 

Echipamentele medicale au fost donate cu participarea reprezentanților Fundației Medpark în prezența administrației și personalul medical al secției.

Elena Mornealo, președinte, Fundația Medpark: „Fundația Medpark își propune susținerea instituțiilor medico-sanitare publice raionale, inclusiv prin fortificarea capacităților acestora. Suntem recunoscători SR Florești pentru un parteneriat eficient și reiterăm deschiderea noastră pentru o cooperare în viitor în vederea modernizării sistemului medical național.” 

Notă: Spitalul Raional Florești are o capacitate de 286 paturi. În prezent în spital activează 53 medici, 170 asistenți medicali și se acordă asistență medicală pentru mai multe profiluri printre care chirurgie, urologie, traumatologie și ortopedie, fizioterapie și reabilitare, geriatrie etc.