Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Pădurea Medpark – o promisiune pentru viitor

Fundația Medpark
05 nov, 2021

Sănătatea omului este strâns legată de sănătatea mediului în care trăim, aceasta fiind următoarea preocupare globală după pandemie. Spitalul Internațional Medpark, prin activitatea sa social-corporativă, dar și prin intermediul Fundației Medpark, și-a propus să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și lansează primul său proiect de protecție a mediului – “Pădurea Medpark”.

Pe această cale, Fundația Medpark se aliniază obiectivelor internaționale și naționale privind pădurile și utilizarea terenurilor, alăturându-se inițiativei „Million Trees Moldova”. Pe data de 6 noiembrie, Oamenii Medpark, alături de localnicii din comuna Boșcana, satul Mărdăreuca, vor planta peste 2000 de copaci pe un teren cu risc de eroziune, aflat în nemijlocita apropiere a satului. Timp de 3 ani, pădurea va fi îngrijită, iar puieții – înlocuiți, în caz de necesitate, pentru stabilizarea solului și pentru un impact de durată.

La aniversarea celor 10 ani de activitate, Medpark și-a propus nu doar să aducă medicina viitorului aici, în Moldova, dar și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Avem convingerea că fiecare în parte, dar și ca echipă, putem contribui la diminuarea problemelor de mediu, așa cum împreună am depus umărul la depășirea efectelor pandemiei prin proiectul “Grijă pentru colegi” și a altor probleme sociale, prin intermediul proiectelor Fundației Medpark destinate lucrătorilor medicali, instituțiilor medicale și pacienților.

Pădurea Medpark – angajamentul Oamenilor Medpark pentru un viitor mai sănătos

#PădureaMedpark #MillionTreesMoldova #FundatiaMedpark