Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Școala viitorilor părinți – Află secretele unei sarcini fericite, din primele săptămâni

Maternitate
10 ian, 2017

Ați aflat că urmează să deveniți părinți și v-au apărut deja zeci de întrebări? La Medpark, încurajăm ambii parteneri să se implice activ în procesul minunat de aducere pe lume a unui copil și vă ajutăm să vă spulberați toate îndoielile sau fricile legate de sarcină și de naștere.

Pentru ca viitoarea mămică să fie liniștită și fericită din primele săptămâni de sarcină, iar bebelușul să se dezvolte sănătos și armonios, venim cu un concept nou al cursurilor prenatale Medpark: mai interactiv, mai practic și mai comod.

Școala viitorilor părinți se va desfășura în formă de workshopuri interactive, unde participanții vor afla răspunsuri la toate întrebările lor, de la cele mai banale (cum să-și aleagă medicul sau ce are voie să mănânce o femeie însărcinată), până la cele mai puțin obișnuite, dar la fel de importante (ce cosmetice poate utiliza viitoarea mămică sau ce trebuie să știe despre zborul cu avionul).

Programul școlii este structurat în 2 etape, din care veți afla tot ce trebuie să știți pentru sănătatea viitoarei mămici și a bebelușului:

ETAPA I – SARCINA, este destinată tuturor participantelor aflate în primul trimestru de sarcină, precum și partenerilor lor, și este alcătuită din 3 lecții-atelier, despre:

  • modificările fiziologice în sarcină, semnalele de alarmă care te trimit la medic, evoluția fătului, medicația în timpul sarcinii, recomandări privind alimentația și stilul de viață al gravidelor;
  • screeningul prenatal, mituri despre sarcină, sfaturi pentru o sarcină fericită;
  • evidența și monitorizarea sarcinii (aspecte legale și medicale), recomandări pentru regimul alimentar și activitatea fizică.

Pentru comoditatea viitoarelor mămici cu program de lucru deplin, workshopurile despre sarcină se vor desfășura începând cu ora 18:00. Toți doritorii se pot înregistra la numărul de telefon 022 40 00 29 sau pe [email protected].

ETAPA II – NAȘTEREA, este destinată persoanelor care au participat la primul curs, precum și viitorilor părinți care urmează să-și aducă pe lume bebelușul la Medpark, având termenul de minim 30 de săptămâni, iar programul include 3 workshopuri despre:

  • Naștera naturală vs. nașterea prin cezariană, tehnici de relaxare în travaliu
  • Curs de îngrijire a nou-născutului: măsuri de prim ajutor şi soluționarea problemelor ce pot apărea pe parcursul primului an de viață a bebelușului
  • Alăptarea de la A la Z, indicații privind alăptarea corectă şi eficientă, alimentarea în perioada alăptării.

Toți participanții la Școala viitorilor părinți primesc diplome, cadouri și beneficiază de un tur al Spitalului Internațional Medpark.

Asigurați-vă că veți avea o sarcină liniștită și că veți aduce pe lume un bebeluș sănătos și fericit! Înscrieți-vă acum la Școala viitorilor părinți, pentru a primi informații de ultimă oră, sfaturi și recomandări de la specialiștii competenți ai Spitalului Internațional Medpark, cu o vastă experiență în domeniu. Pentru înregistrare, contactează-ne la 022 40 00 29, pe [email protected] sau pe pagina de Facebook Medpark.