Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark lansează primul său proiect de TELEMEDICINĂ. Acum ai acces la servicii medicale de acasă

Noutăți
27 mar, 2020

Telemedicina este direcția în care evoluează în mod natural sistemul de sănătate. Scopul este de a facilita accesul pacienților la suport medical și consultațiile medicilor prin intermediul tehnologiilor informaționale, iar Spitalul Internațional Medpark lansează primul său proiect în acest sens.

Medicii Medpark mai aproape de tine

Consultațiile telemedicale aduc față în față medicul cu pacientul, exact cum se întâmplă în mod obișnuit, doar că informațiile sunt transmise electronic și comunicarea are loc prin intermediul unui laptop, smartphone sau tabletă. Astfel, pacientul economisește timp, efort și se exclud deplasările inutile, în special în contextul epidemiologic actual.

La acest serviciu pot apela persoanele din orice colț al țării sau chiar de peste hotare, care se confruntă cu o problemă de sănătate. Specialiștii Medpark dispun de echipamentul necesar și sunt pregătiți să ofere consultații telemedicale în 10 domenii, numărul cărora poate fi extins pe viitor: medicină internă, pediatrie, ginecologie, reproductologie (fertilizare in vitro), neurologie, urologie, proctologie, cardiologie, endocrinologie, oncologie.

Cum are loc o consultația telemedicală?
  • Faci programarea la nr. de telefon 022 40 00 40, disponibil 24/24. Aici vei primi toate detaliile și instrucțiunile necesare.
  • Achiți consultația online pe site-ul Medpark.
  • Primești linkul de invitație la consultația telemedicală și te conectezi la aplicația prin intermediul căreia va fi realizată conexiunea audio-video cu medicul.
  • Are loc consultația telemedicală în cadrul căreia medicul te va întreba despre simptome, istoricul medical, va analiza eventualele rezultate ale investigațiilor pe care le ai, va evalua starea de sănătatea și va veni cu indicațiile medicale de rigoare.
  • Primești epicriza medicală (concluziile și recomandările medicului) în format electronic, la sfârșitul consultației. Epicriza va fi salvată și în dosarul electronic al pacientului Medpark, astfel încât să se asigure continuitatea urmăririi pacientului.
  • Primești rețeta pentru tratamentul medicamentos, inclusiv antibiotice, psihotrope ș.a., care pot fi ridicate din rețeaua de farmacii partenere.
Pentru a efectua o programare, dar și pentru alte detalii, contactează-ne la tel. 022 40 00 40.

Fii sănătos! Stai acasă!