Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Chirurg oncolog de talie internațională va oferi a 2-a opinie medicală pacienților cu cancer

Oncologie
17 nov, 2021

Dr. Maxim Silvestrov este unul dintre pionerii chirurgiei laparoscopice oncologice în Ucraina, posedând un spectru vast de tehnici chirurgicale pentru tratamentul celor mai complexe cazuri de cancer de stomac, pancreas, ficat, colon, rinichi și prostată. Este membru al Societăților Europene și Ucrainene de Chirurgie Oncologică, cu o experiență de peste 17 ani în domeniu și începând cu anul 2021 a început colaborarea cu echipa Centrului de Oncologie Medpark pentru a oferi pacienților din Moldova acces la metodele minim invazive de tratament.

În perioada 29-30 noiembrie, dr. Maxim Silvestrov va opera și va consulta pacienții cu diferite tipuri de cancer la Medpark.

Pacienții oncologici care au indicații pentru intervenții chirurgicale și doresc să afle mai multe despre posibilitățile minim invazive de tratament, se pot programa în prealabil la dr. Maxim Silvestrov. 

Fiecare pacient cu cancer este examinat și abordat din perspectiva minimal invazivă, majoritatea intervențiilor fiind efectuate prin metoda laparoscopică, indiferent de complexitatea lor:

  • gastrectomie totală și parțială laparoscopică cu limfodisecție D2;
  • rezecția laparoscopică a tumorilor hepatice;
  • limfodisecția laparoscopică în cancer ovarian și alte cancere ginecologice;
  • prostatectomia laparoscopică;
  • nefrectomia parțială și totală laparoscopică;
  • rezecția tumorilor complexe ale țesuturilo moi cu cele mai complexe limfodisecții.

Intervențiile laparoscopice au un avantaj net superior pentru pacient, așa cum presupun un traumatism mai mic, recuperare mult mai rapidă și risc postoperator minim.

Consultațiile se vor efectua în limita locurilor disponibile. Pentru detalii și programări, contactează-ne la tel. 079 774 033, disponibil luni-vineri, 9.00-17.00.