Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

NOU! Tratamente stomatologice sub anestezie generală pentru copii – fără stres și fără dureri

Stomatologie
17 iul, 2017

Vizita la stomatolog poate reprezenta un adevărat stres pentru copii. Deseori este chiar imposibilă realizarea unor proceduri stomatologice elaborate din cauza că cel mic nu colaborează cu medicul și sunt posibile complicații.

Tratamentele dentare sub anestezie generală sunt o practică obișnuită în țările occidentale. Spitalul Internațional Medpark introduce și în Republica Moldova serviciile stomatologice sub anestezie generală.

Dotările unice ale instituției care fac posibilă oferirea acestor servicii în condiții de maximă siguranță sunt:

  • Medpark este un spital multidisciplinar care pune la dispoziția pacienților servicii de policlinică, laborator, imagistică, chirurgie, staționar și poate asigura sinergia dintre diferite specialități medicale în același loc;
  • pecialiști cu experieță în anesteziologie pediatrică, care au capacitatea de a gestiona un astfel de tratament pe tot parcursul desfășurării;
  • Colaborarea eficientă între medicul stomatolog și echipa de anesteziologie.

Servicii stomatologice sub anestezie generală disponibile la Medpark:

  • tratamente terapeutice (tratamentul cariilor, pulpitelor, periodontitelor);
  • tratamente chirurgicale (extracțiile dentare);
  • tratamente protetice (acoperirea dinților cu coroane prefabricate).


Cum are loc procedura?

Tratamentele se realizează în cabinetul stomatologic specializat, în colaborare cu echipa anesteziologică. Înainte de procedură pacientul efectuează consultații la medicul stomatolog și la medicul anesteziolog, se discută despre cum trebuie să se pregătească copilul și se programează data efectuării acesteia.

După procedura propriu-zisă pacientul este transportat în sala de trezire, unde își revine alături de părinți și apoi poate pleca acasă. La trezire dantura pacientul este complet reabilitată, nefiind necesare mai multe ședințe de tratament.

Asigură-i copilului tău o dantură frumoasă, fără stres! Fă o programare acum la medicul stomatolog Medpark, Angela Panfil la tel. 022 40 00 40 (disponibil 24/24)!