Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Laborator

Cel mai mare laborator integrat din țară și singurul integrat din sectorul medical privat

Integrarea serviciilor de laborator cu cele de policlinică și spital permite colaborarea strânsă între medicii de laborator și cei clinicieni, inclusiv din cele mai critice departamente, cum este cel de terapie intensivă. Aceasta înseamnă rigori mult mai înalte de calitate. Aspectele de diagnostic paraclinic se discută în echipă și se analizează în evoluție grație sistemului informatic de analiză, fapt deosebit de important pentru pacienții cu boli cronice.

Precizie la standarde internaționale

Preocuparea pentru calitate este confirmată de certificările internaționale. Laboratorul Medpark dispune de cel mai larg spectru de analize medicale care se trimit regulat pentru control extern la 3 organizații internaționale (ESfEQA, Labquality si Bio-Rad), iar controlul intern de calitate se efectuează zilnic.

Specialiști înalt calificați și echipamente performante

Echipa de Laborator Medpark include medici de înaltă calificare, cu peste 30 de ani experiență, cercetători științifici și doctori în științe medicale, care au la dispoziție echipamente performante pentru stabilirea diagnosticului cu precizie maximă.

Servicii de laborator 24/7

Laboratorul Medpark oferă o gamă completă de analize medicale.

​​Program de lucru:

  • Program policlinică: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbată: 08:00-14:00;
  • Recepția materialului biologic: pe parcursul programului (cu excepția probelor microbiologice, care trebuie colectate până la orele 10:00);
  • Eliberarea rezultatelor: termenul de eliberare a rezultatelor este diferit în funcție de investigație și este indicat individual în contul de plată;
  • Programarea pentru analize de laborator nu este obligatorie;
  • Informațiile despre pregătirea necesară pentru analizele de laborator le poți accesa pe acest link.

Notă! Serviciile de laborator în regim de urgență se prestează 24/7, la recomandarea unui medic de urgență.

Lista de prețuri Laborator Medpark

Atenție! Informația nu este actualizată în regim live și unele prețuri pot suferi modificări între timp. Pentru precizări suplimentare puteți apela (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7.

Pentru detalii, apelează 022 40 00 40, disponibil 24/7.