Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

Laborator clinic diagnostic

Laboratorul Medpark – cel mai mare și performant laborator integrat din țară și singurul din sectorul medical privat, care funcționează cu serviciu de gardă 24/7.

Laboratoarele Medpark poate deservi peste 15 000 de pacienți pe zi

Laboratorul Medpark oferă toată gama de teste și analize medicale, necesare pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului, tratamentului și monitorizării pacienților. Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru a utiliza cele mai noi tehnologii de laborator și au trecut multiple specializări pentru a asigura cele mai înalte rigori de calitate în ceea ce privește analizele și testele medicale.

Conexiune permanentă cu medicii clinicieni

Integrarea serviciilor noastre de laborator cu cele de policlinică și spital ne permite să oferim colaborare strânsă între medicii noștri specialiști, inclusiv în cele mai critice departamente, precum cel de terapie intensivă, pentru a asigura cele mai înalte rigori de calitate. Cu ajutorul sistemului nostru informatic de analiză, diagnosticul paraclinic este discutat în echipă și analizat în evoluție, un aspect deosebit de important pentru pacienții noștri.

Precizie la standarde internaționale

În Laboratorul Medpark, precizia este la standarde internaționale, confirmată de certificări de control extern. Avem un spectru larg de analize medicale care se trimit regulat pentru control extern la organizații internaționale, iar controlul intern de calitate se efectuează zilnic. Echipamentele noastre de ultimă generație, permit managementul probelor cu ajutorul inteligenței artificiale, eliminând erorile de citire și minimizând interacțiunea cu produsele biologice.

Echipamente unice în Republica Moldova

La fel de important este și echipamentul utilizat pentru dobândirea rezultatelor. În cazul laboratorului Medpark menționăm seria Atellica: Atellica Solution și Atellica 1500, considerate unice în Republica Moldova. Analizatoarele de marca „Atellica” automatează integral manipularea probelor de sânge și de urină.

Investiția în tehnologii de ultimă generație, precum analizatoarele de înaltă performanță Atellica, permite managementul probelor cu ajutorul inteligenței artificiale, eliminând erorile de citire și minimizând interacțiunea cu produsele biologice pentru mai multă siguranță.

Specialiști înalt calificați

Echipa noastră de Laborator Medpark este formată din medici de înaltă calificare, cercetători științifici și doctori în științe medicale, cu acces la echipamente performante pentru stabilirea diagnosticului cu precizie maximă. Acești specialiști sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel pacienților noștri cele mai bune șanse de a primi un diagnostic și un tratament precis și eficient.

Servicii de laborator 24/7

Laboratorul Medpark oferă o gamă completă de analize medicale.

​​Program de lucru:

  • Program policlinică: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbată: 08:00-14:00;
  • Recepția materialului biologic: pe parcursul programului (cu excepția probelor microbiologice, care trebuie colectate până la orele 10:00);
  • Eliberarea rezultatelor: termenul de eliberare a rezultatelor este diferit în funcție de investigație și este indicat individual în contul de plată;
  • Programarea pentru analize de laborator nu este obligatorie;
  • Informațiile despre pregătirea necesară pentru analizele de laborator le poți accesa pe acest link.

Notă! Serviciile de laborator în regim de urgență se prestează 24/7, la recomandarea unui medic de urgență.

Lista de prețuri Laborator Medpark

Atenție! Informația nu este actualizată în regim live și unele prețuri pot suferi modificări între timp. Pentru precizări suplimentare puteți apela (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7.

Pentru detalii, apelează 022 40 00 40, disponibil 24/7.

 

Lăsați numărul dvs. de telefon pentru a primi sfaturi cu privire la întrebările de interes
Numele
Număr de telefon
Comentariu
Trimite
Multumesc pentru mesajul Dvs
Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă