Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Ana Roșca

Vreau să aduc sincere mulțumiri echipei Medpark și, în special, domnului Vasile Botnari, care a fost pentru mine o salvare. După o lună de suferință și lipotimii am fost la mai mulți medici și clinici care acum, în pandemie, mai activau cu program prescurtat. Sufeream enorm, mi se ridica tensiunea, aveam febră 39 și aveam o durere asemănătoare unei arsuri în interior. Simțeam că e tot mai rău. Având 2 copii mici acasă îmi făceam griji pentru ei și căutam disperată ajutor. Medicii îmi dădeau tratament pentru circulația sanguină cu toate că eu bănuiam că posibiil rinichii îmi fac aceste probleme, așa cum sufeream de pielonefrită cronică și la moment – hidronefroză gr. 3-4. Disperarea mea m-a adus la Medpark unde era ultima șansă de a mă opera. Simțeam că trebuie să mă operez, dar cu problema pandemiei șansele scădeau. În sfârșit am ajuns în cabinetul medicului urolog Vasile Botnari, unde am primit îndată indicație pentru tomografie renală cu contrast și a fost stabilită data intervenției. Medicul mi-a insuflat încredere din primul moment al vizitei și deja eram pregatită psihologic. Pe data de 28 aprilie am fost internată și asistentele au avut grijă de mine până am ajuns în sala de operație. Acolo anesteziologul cu atenție m-a informat ce face, ce urmează și cât durează. M-am simțit în siguranță. Mai glumeam până am adormit și m-am trezit în reanimare. M-am trezit ușor, fără niciun simptom, nicio amețeală sau stare de vomă. Gândeam clar și mă simțeam bine. Când m-a vizitat domnul Vasile am simțit o ușurare, o liniște.

Pentru munca depusă de dumnealui ca să-mi înlăture rinichiul și problemele care îl înconjurau, pentru profesionalism și maximă atenție eu îi spun un mare mulțumesc!

Fiind în grija doctorului Vasile Botnari sunt calmă și încrezută că mă întorc acasă la copii sănătoasă și, desigur, vizitele mele nu se opresc aici. O să am grijă să vizitez medicul ori de câte ori este nevoie.

Sincere felicitări echipei pentru grija jor pe care o poartă față de noi! Să fiți sănătoși.