Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Raisa Ucrainciuc

„Prima care a descoperit acest medic din toată familia noastră, am fost chiar eu. Inițial când am văzut-o pe doamna Doctor mi-a părut foarte tinerică și învoluntar mi-a venit în cap stereotipul: dacă nu stă în fața ta un profesor, e greu să ai încredere. Dar, doamna Mihăilă s-a dovedit a fi un medic profesionist și foarte atent. Am venit cu o rinită foarte gravă, aveam dureri de cap, care au devenit greu de suportat. Am fost la mai mulți medici, am administrat și tratament la Rezina, dar problema încă persista. Așa am ajuns la Medpark. Am făcut la indicația Dnei Cristina radiografie chiar pe loc în spital. Mi-a plăcut foarte mult ca mi-a explicat tot ce se întâmplă cu mine, fiecare pată la radiografie, fapt care a contat mult pentru mine. După tratamentul prescris am văzut efect deja în a treia zi. Atunci m-am gândit: în sfârșit cineva mă tratează cu adevărat!

Așa s-a întâmplat că în familia noastră și ambii copii suferă de afecțiuni respiratorii. Cei mici au avut polipi nazali. Deși aveam cu ei stabilită o programare, am hotărât să o anulez și să mergem iar la doamna Mihăilă. Decizia a fost una corectă! Copiilor li s-a indicat operația de coblație, care a fost efectuată de către chirurgul Andrei Panfil, în aceeași zi. Îi suntem foarte recunoscători și domnului chirururg. Copii mei nu au suferit nici o clipă datorită metodei de tratament, n-au slăbit, nu au fost complicații deloc.

Mai în glumă mai în serios, dar venim la Medpark de parcă am veni acasă. Anul acesta a venit și  rândul soțului meu. Problema lui s-a dovedit a fi mai complexă. Suferea de mai multe afecțiuni ORL concomitent, care din păcate nu s-au lăsat fără consecințe. Nu aveam dubii când am revenit iar în această instituție medicală, știam că problema noastră, cât de complicată nu ar fi, va fi rezolvată. I s-a efectuat intervenția de septoplastie, iar recuperarea a fost rapidă. Acum încă administrează tratamentul indicat, dar totul a decurs foarte bine, fără nici un antibiotic și complicații.

Suntem foarte recunoscători Dnei Mihăilă pentru grijă, profesionalism și dedicație. Am găsit într-adevăr un medic pentru toată familia, pe care îl recomandăm tuturor. Am fost în diferite spitale, inclusiv și cele private, dar așa condiții ca la Medpark nu am întâlnit. Aici e ideal! Oameni inteligenți și competenți, echipament performant, totul este la îndemână: laborator, investigații, și nu doar. Niciodata nu m-am simțit umilită sau respinsă. Am fost la consultații și în timpul pandemiei și am fost în siguranță totală. Mulțumim Medaprk pentru grija și sănătate!”