Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

Face lifting

Nicio altă metodă nonchirurgicală nu poate atinge același nivel de întinerire precum liftingul facial. Acesta contribuie la reducerea sau chiar înlăturarea semnelor de îmbătrânire a feţei și gâtului, redând fermitatea pielii. Adio riduri profunde sau piele „lăsată”.

Intervenţia:

Există mai multe metode de lifting facial, care se deosebesc prin tehnica de realizare și zonele faciale supuse intervenţiei.

Pentru treimea superioară și cea de mijloc a feţei se folosește metoda endoscopică, principalul avantaj ind că aceasta nu lasă semne pe faţă. Endoscopul este introdus prin 2-3 incizii mici, făcute în spatele liniei părului. Intervenţia se realizează cu anestezie generală și durează circa 1-1,5 ore.

În cazul unui lifting complet al feţei și gâtului, metoda endoscopică este completată de metoda clasică de lifting facial, iar incizia se efectuează în jurul pavilionului urechii. Durata intervenţiei chirurgicale pentru liftingul facial complet variază între 4 și 5 ore. De asemenea, pentru rezultate și mai bune, liftingul facial poate combinat cu alte metode de întinerire, cum ar blefaroplastia (corecţia pleoapelor) sau injectări de ţesut adipos propriu îmbogăţit cu celule tinere (stem).

Recuperarea:

Pacientul va purta o mască elastică modelatoare timp de 10-14 zile.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă