Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Prețuri

Consultații medicale
  • Consultație medic specialist – 550 lei, consultație repetată – 350 lei (în decurs de 30 de zile, în cazul consultației pediatrice – 10 zile)
  • Consultație doctor în științe medicale – 650 lei, consultație repetată – 400 lei (în decurs de 30 de zile)
  • Consultație doctor habilitat în științe medicale – 750 lei, consultație repetată – 450 lei (în decurs de 30 de zile)
  • Consultație oncologică – 700 lei, consultație repetată – 400 lei (în decurs de 30 de zile)
  • Consultație medic reproductolog – GRATUITĂ
  • Consultație pentru transplant de păr – GRATUITĂ
  • Electrocardiograma – GRATUITĂ în timpul consultației cardiologului, în funcție de necesitate.
Consultații în regim de urgență (24/7)

În cadrul Medpark sunt disponibile 6 linii de gardă 24/7: pediatrie, cardiologie, terapie intensivă nou-născuţi, chirurgie, ginecologie, traumatologie.

  • Consultație de urgență – 600 lei, consultație repetată – 350 lei (în decurs de 24 ore)
Intervenții chirurgicale cu totul inclus

În cadrul Medpark percepem intervențiile chirurgicale ca pe un complex de servicii, toate incluse în prețul operației.

  • Preț Intervenție = Analize preoperatorii + ECG + Consultația anesteziologului + Intervenție + Medicamente + Pansamente + Spitalizare în staționar (numărul de zile prevăzute) + Alimentație 4 ori/zi + Consultație postoperatorie + Pansament postoperator

Preţul intervenţiei chirurgicale poate fi cunoscut doar după consultaţia chirurgului, deoarece la Medpark sunt disponibile mai multe tipuri de metode chirurgicale pentru tratamentul aceleeași afecțiuni și trebuie identificată cea mai potrivită alternativă pentru fiecare pacient în parte. Vă recomandăm să faceți o programare la chirurgul Medpark, care vă va evalua și va oferi informația completă.

Pachet de Fertilizare in Vitro cu totul inclus

Vezi conținutul și prețul la pachetul de Fertilizare in Vitro Medpark pe link.

Reducere la paсhetul de naștere pentru pacientele Fertilizare In Vitro

Oferta include nașterea prin cezariană sau naturală la preț unic de 22 000 MDL, pentru sarcina concepută în urma procedurii de Fertilizare In Vitro la Medpark.

Pachete de naștere cu totul inclus

Maternitatea Medpark este singura maternitate privată de nivel II din țară. Pentru confortul viitoarelor mămici și siguranța bebelușului am creat mai multe pachete de naștere cu totul inclus. Detalii pe link. Pentru informații despre prețuri, contactează-ne în chat pe site sau la tel. 022 40 00 40.

Terapie intensivă neonatală gratuită

Spitalul oferă gratuit servicii specializate și îngrijire în primele 10 zile de tratament în terapia intensivă neonatală, în caz de necesitate medicală. Tratamentul după a 10-a zi se va efectua conform tarifelor standard. Medicamentele utilizate se vor achita separat (la prețul de achiziție).

Servicii de laborator

Laboratorul Medpark este cel mai mare laborator integrat din țară și singurul integrat din sectorul medical privat, oferind o gamă completă de analize medicale.

Lista de prețuri Laborator Medpark.

Notă! Serviciile de laborator în regim de urgență se prestează 24/7, la recomandarea unui medic de urgență.

Epilare laser

Epilare cu laser – procedură cosmetologică de înlăturare a firelor de păr prin distrugerea foliculului firului de păr prin energia luminii transformată în energie termică. Medpark dispune de cel ami modern aparat de epilare laser Alexandrite Candela GentleLase Pro-U. Detalii despre servicii pe link.

Lista de prețuri Epilare Laser

Servicii medicale la domiciliu „Medpark Acasă”

“Medpark Acasă” este o parte componentă a serviciilor medicale oferite de Spitalul Internațional Medpark, respectând aceleași principii și exigențe de calitate. Pentru a ne asigura că toate îngrijirile și manipulările efectuate corespund standardelor de siguranță JCI, acestea pot fi oferite doar după evaluarea inițială a medicului de familie. Detalii despre servicii pe link.

Lista de prețuri Medpark Acasă

Pachete de control medical complet „Check-up”

Controalele medicale reunesc seturi de investigații și consultații pentru evaluarea stării generale de sănătate, cu rezultate în aceeași zi. Prețul pachetului de servicii este cu 30% mai mic, decât dacă ați efectua fiecare investigație în parte.

  • Control medical = Set analize de laborator+ investigații imagistice + consultație medici

Vezi prețurile și conținutul la toate pachetele de control medical complet pe link.

Diagnosticul și tratamentul infarctului miocardic în baza poliței de asigurare medicală

Centrul Cardiovascular Medpark pune la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament gratuit al infarctului miocardic, în baza indicației medicului de familie sau cardiolog (formularul 27E) și poliței de asigurare: coronarografie, stentare, spitalizare GRATUITĂ.

ATENȚIE! Informația nu este actualizată în regim live și unele prețuri pot suferi modificări între timp. Pentru precizări suplimentare puteți apela (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7.