Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaşte-ţi medicul: Daniela Ivanov

Cardiologie
07 aug, 2015

Daniela Ivanov – medicul cardiolog care tratează și cucerește inimile pacienților

Medic cardiolog, categoria I

Daniela Ivanov este un medic foarte apreciat în cadrul Spitalului Internațional Medpark. Pe lângă abilitățile profesionale, aceasta dispune și de un arsenal întreg de calități. Ca un adevărat specialist, știe să creeze o legătură specială, familiară cu pacientul său, îi înțelege nevoile și știe să-i redea încrederea în sine. Depune mult suflet în ceea ce face, de aceea a cucerit multe inimi și respectul celor din jur.

Prin muncă, abnegație, perseverență, dăruire și, nu în ultimul rând, datorită profesionalismului de care a dat dovadă în activitatea sa, a devenit un nume de referință în domeniul cardiologiei.

Doctorul Ivanov este specializată în diagnosticul funcţional cardiologic și deţine competențe în ecocardiografie. În cadrul Medpark, aceasta practică monitorizarea (Holter) ambulatorie a ECG şi TA, ce oferă informații precise și clare. Pacienții cardiaci sunt monitorizați constant: de la prima consultație, pe toată durata tratamentului și după intervențiile chirurgicale. Toate investigațiile și procedurile necesare pot fi realizate la cel mai înalt nivel, în corespundere cu standardele europene și internaționale, în cadrul spitalului Medpark.

Daniela Ivanov este un medic cardiolog cu prestanță desăvârșită, care caută să-și lărgească încontinuu cunoștințele și abilitățile, să-și dezvolte aptitudinile, participând la numeroase seminare și conferințe. Doar în 2014 Daniela Ivanov aparticipat la 3 stagii de practică profesională, inclusiv în Austria şi Dubai.

A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” în anul 2004. Ulterior, a urmat studii postuniversitare prin rezidenţiat la Catedra Cardiologie din cadrul aceleiași instituții, obținând rezultate deosebit de bune. În calitate de studii postuniversitare mai pot fi menționate și cele prin secundariat clinic la Catedra Cardiologie (specialitatea Cardiologie), Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Doctorul Ivanov a activat în calitate de medic cardiolog la Institutul de Cardiologie, iar în prezent face parte din echipa specialiștilor de top din cadrul Medpark, spital care se bucură de recunoaștere internațională.

(publicat 2015)