Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

IN MEMORIAM Diana Manea, un om „soare”, o colegă extraordinară, un profesionist desăvârșit

Articole
01 oct., 2019

Anunțăm cu profundă durere trecerea în neființă a unui membru valoros al echipei Medpark – Diana Manea, medic internist, cardiolog, categoria superioară, d.ş.m, conf. univ., a cărei contribuție în povestea de succes a spitalului este inestimabilă.

Diana Manea a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă, dar în memoria noastră va rămâne o învingătoare, o persoană care a iubit viața din toată inima și a luminat cu prezența ei viețile celor din preajma ei.

Doamna doctor a fost un exemplu de empatie și poftă de viață pentru noi toți. Colegii o descriu ca un om „soare”, pentru zâmbetul cald, mereu prezent pe chipul ei, pentru pozitivismul debordant și receptivitatea de care dădea dovadă de fiecare dată când cineva îi cerea ajutorul.

Descurajarea sau pesimismul – aceste noțiuni îi erau străine, fraza ei preferată fiind – „Totul va fi bine”. Iar bucuria de a trăi o împărtășea cu toată echipa: la orice petrecere corporativă, Diana era cea care organiza concursuri, surprize, șmecherii.

Îi vom evoca imaginea de om de aleasă omenie, dar și de medic cu o ținută morală și profesională desăvârșită. Era ca o enciclopedie, citită, multilateral informată, inovativă, mereu implicată în activitatea științifică – pe domeniul ei era unul dintre cei mai buni specialiști din țară.

Diana Manea s-a implicat cu dăruire în dezvoltarea și modernizarea Spitalului Internațional Medpark. A fost cea care a implementat proiecte importante, tratamente și metode de diagnostic inovative.

A fost un medic de la Dumnezeu. O adorau nu doar colegii, dar și pacienții, pentru că era atentă la durerea lor. Nu era medicul care uita de bolnav imediat ce acesta ieșea pe ușă: o puteai suna la orice oră de zi sau noapte. Iar dacă uita să o sune pacientul, îl suna ea ca să îl întrebe cum se simte – așa era Diana noastră.

Echipa Spitalului Internațional Medpark îi aduce un ultim omagiu Dianei Manea și își ia adio cu creștinescul: „Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină, draga noastră colegă”.

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă