Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

O nouă metodă de fototerapie în tratamentul icterului la nou-născuți

Maternitate
21 mai, 2020

Grija pentru nou-născut este mai mult decât o idee, este un adevăr de la care pornim atunci când concepem pachetele de naștere și serviciile medicale la Maternitatea Medpark.

„Biliblanket” este ultima inovație în materie de fototerapie și am început utilizarea acesteia la nou-născuți. Tehnica nouă ajută bebelușul să scape mai repede de icter, care poate persista în timp sau chiar se poate agrava.

Icterul se manifestă prin colorația în galben a tegumentelor și a sclerelor, iar în sânge crește nivelul de bilirubină. Pentru a depăși această starea este indicată fototerapia, care contribuie la detoxifierea bilirubinei, astfel încât să se elimine mai ușor din organism.

 

Metoda fototerapiei cu pătură pentru icterul neonatal presupune plasarea bebelușului pe o plapumă specială de fototerapie. Comod în utilizare, dispozitivul își face efectul imediat cum este pornit. Rezultatul înregistrat de biliblanket (pătura pentru fototerapie) în tratarea bolii hemolitice a nou-născuților face ca procesul de însănătoșire să fie mult mai rapid, tratarea afecțiunii fiind posibilă din primele clipe de viață.

Plasat în pătuc, copilul primește tratamentul necesar chiar și fiind alături de mamă, care îl poate monitoriza 24/7.

Prețul ședințelor de fototerapie se include în pachetele de naștere.

Contactează-ne în Messenger sau la 022 40 00 40 pentru mai multe detalii.