Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaşte-ţi medicul: Eugeniu Gavriliuc

Neurologie
11 aug, 2015

Eugeniu Gavriliuc – neurologul care tratează pacienții conform standardelor franceze

Medicul Eugen Gavriliuc este un neurolog profesionist, pentru care afecțiunile neurologice numai au secrete. Datorită cunoștințelor sale avansate în acest domeniu, dar și grație echipamentului performant de la Medpark, doctorul Gavriliuc depistează și tratează chiar și cele mai complicate maladii neurologice, inlusiv hemoragiile cerebrale și infarctul cerebral.

Și- a perfecționat capacitățile de luptă cu afecțiunile neurologice alături de cei mai apreciați specialiști francezi de la Centrul de referință maladii neuromusculare al Spitalului Pitie-Salpetriere. În cadrul instituției medicale din Paris, doctorul moldovean Eugen Gavriliuc a făcut stagiere timp de un an și a dobândit o experință bogată în tratamentele neurologice. Mai mult, a reușit să obțină noi specializări, conform rigorilor internaționale.

Este un medic în care pacienții au încredere, pentru că știe să-i trateze nu doar cu medicamente, dar și cu respect. Probabil această latură a sa l-a determinat să se specializeze și în domeniul neurorecuperării.

Ar fi putut să rămână în Franța, dar și-a dorit să aplice cunoștințele acumulate în folosul pacienților care îl așteptau acasă. A revenit la Spitalul Internațional Medpark, unde medicii de talie mondială au undă verde în aplicarea celor mai inovative tehnici și metode de tratament.

Calitatea pariziană a serviciilor medicale l-a determinat să revină în Franța pentru instruiri profesionale. A mai făcut stagieri și traininguri de specialitate în Cehia, Polonia, România, unde a învățat să ajusteze specificul medicinii moldovenești la standardele europene. Numai pe parcursul anului trecut a efectuat patru astfel de stagii practice. În urma acestora a acumulat noi abilități ce țin de tratarea afecțiunilor neuroimunologice și a maladiilor inflamatorii ale sistemului nervos, dar și legate de specificul sclerozei multiple.

(publicat 2015)