Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

150 de medici cardiologi s-au întrunit la Medpark pentru a face schimb de experienţă

Noutăți
15 mai, 2013

Medpark: Expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă

Recent, Medpark a organizat seminarul internațional cu genericul „Organizarea tratamentului invaziv al infarctului miocardic în Republica Moldova”, la care au participat peste 150 de medici cardiologi din întreaga țară, experți de peste hotare în domeniul cardiologiei și medici profesioniști din cadrul spitalului. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Sănătății din Republica Moldova.

Mihail Ciocanu, viceministru al Sănătății: „Acest seminar reprezintă un eveniment foarte important pentru sistemul de sănătate din țara noastră, deoarece ne-am propus să facem o evaluare intermediară a activităților din cadrul programului național de tratament invaziv al infarctului miocardic acut.”.

Evenimentul a devenit o tradiție și are drept scop perfecționarea nivelului profesional al cadrelor medicale.

Olga Ceaglei, medic cardiolog, or. Strășeni:„Nici nu mi-am pus problema dacă o să fiu prezentă la acest seminar, deoarece spitalul Medpark este o intituție prestigioasă, de categorie înaltă, chiar pot spune instituția medicală cu cel mai înalt nivel de organizare a serviciului cardiologic existent la moment în Republica Moldova.”

Nicolae Usatîi, medic cardiolog, or. Anenii Noi: „De fiecare dată când am colaborat cu Spitalul Internațional Medpark au fost binevoitori cu noi și sunt convins că vom colabora și pe parcurs, deoarece această insituție este într-adevăr de talie internațională.”

Andrei Ureche, chirurg cardiovascular, categorie superioară, Medpark: „În spitalul nostru avem toate posibilitațile pentru a diagnostica patologiile inimii, precum și a efectua orice tratament efectiv – atât conservativ, evaziv, cât și chirurgical.”

Mihail Ciocanu, viceministru al Sănătății: „Dorim ca bolnavii din R. Moldova să beneficieze de produse și servicii calitative și deoarece spitalul Medpark întrunește aceste criterii, ba chiar în multe situații nu există alternative,  vom contracta și în continuare această instituție medicală, pentru ca pacienții din întreaga țară să se bucure de servicii medicale calitative, prețuri rezonabile și rezultate îmbucurătoare.”

Medpark este singura instituţie medicală privată din ţară care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaţionale, un centru de excelenţă dedicat diagnosticului şi tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark.

De ce să alegi Medpark?

  • Suntem unicul centru din Republica Moldova în care se poate stabili cu precizie diagnosticul în afecţiunile inimii și oferă cel mai eficient și sigur tratament, inclusiv cardiochirurgie;
  • Reunim cei mai buni specialişti în chirurgia cardiacă şi chirurgia intervenţională din ţară şi specialiști de talie internaţională;
  • Dispunem de cele mai performante echipamente medicale care permit un diagnostic sigur şi tratament corect;
  • Suntem la dispoziţia ta 24/24 ore, 7/7 zile şi putem interveni oricând pentru orice complicaţie a bolilor cardiace.

Infrastructura medicală, spectrul extins de servicii prestate, precum și nivelul înalt de deservire conferă Spitalului Internațional Medpark statutul de expert nr. 1 în diagnosticarea și tratamentul bolilor de inimă. Aici, toți cetățenii țării au acces la servicii medicale la standarde internaționale.