Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Școala pentru Sănătatea Inimii. Aritmiile cardiace – Ce se întâmplă când inima bate neregulat?

Noutăți
17 feb, 2019

Inima are o putere de a bate ritmic și de a pompa sânge în întregul organism. Sunt mulți factori care au impact asupra ritmului cardiac, sau numărul de bătăi de inimă pe minut. Aritmia este o tulburare caracterizată prin bătăi anormale ale inimii. Excitarea emoțională, efortul fizic și alimentația – 3 piloni care pot diminua factorii de risc pentru apariția aritmiei. Toate acestea vor fi discutate împreună cu medicul cardiolog Radu Darciuc.

Spitalul Internaţional Medpark te invita pe data de 6 martie la prima Școală pentru Sănătatea Inimii, deoarece să previi o boală este mult mai ușor decât să o tratezi. Este foarte important ca aritmia să fie identificată la timp, pentru a putea fi recuperată corespunzător.

Medicul cardiolog Medpark Radu Darciuc a efectuat numeroase specializări în diagnosticul și tratamentul aritmiilor cardiace și va veni cu informații de ultimă oră privind:

• Care sunt cauzele tulburării ritmului cardiac.
• Simptomele care îți dau de știre despre această afecțiune.
• Principalele tipuri de aritmii și diferențele dintre ele.
• Cele mai frecvente metode de prevenire a aritmiei.

Complicații și factori de risc

Aritmiile care determină inima sa bată prea repede pot genera complicații, în special la persoanele în vârstă. În cazul în care inima bate prea rapid, se poate dezvolta insuficienta cardiacă, ce apare mai ales la persoanele care sau întâmpinat anterior cu un infarct miocardic.

Factori de risc:
  • Atac vascular cerebral
  • Insuficiența cardiacă
  • Leșinul
  • Oprirea inimii (stop cardiac)
Cine poate participa la seminar?

Școala pentru Sănătatea Inimii Medpark este un proiect social destinat informării și educării populației privind prevenția și tratamentul bolilor cardiace – cauza nr. 1 de deces în lume. La seminare pot participa toate persoanele care suferă de anumite afecțiuni ale inimii sau care sunt interesate de controlul acestora.

Când și unde va avea loc seminarul?
  • DATA: 6 martie, ORA: 19.00
  • ADRESA: Chișinău, str. Andrei Doga 24, Spitalul Internațional Medpark, et. 5, Sala de conferințe

Pentru înregistrare la curs vă rugăm să vă înregistrați pe LINK .

Atenție! Înregistrarea se efectuează în limita locurilor disponibile. Seminarul se va desfășura în limba română, dar medicul poate răspunde la întrebările apîrute pe parcurs și în limba rusă.

Ai grijă de inima ta și a celor dragi!