Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Campania “Sunt sănătos, cresc frumos!” continuă la Medpark

Noutăți
17 dec, 2013

Campania “Sunt sănătos, cresc frumos!” a fost iniţiată în anul 2012 de către Spitalul Internaţional Medpark şi a avut drept scop conştientizarea importanţei igienei în rândul elevilor.

Pe parcursul acestei campanii echipa Spitalului Internaţional Medpark a vizitat 5 şcoli din Chişinău şi a vorbit în faţa a circa 570 de elevi de clasa întâi. Mai mult, copiii au răspuns provocării noastre de a lua parte la concursul “Sănătatea în acuarelă”, iar cele mai frumoase desene au fost premiate în cadrul unei ceremonii realizate la Spitalul Internaţional Medpark.

Anul acesta, Campania “Sunt sănătos, cresc frumos!” s-a desfăşurat la Spitalul Internaţional Medpark şi a avut drept obiectiv îmbogăţirea cunoştinţelor medicale alte elevilor. Cu ocazia acestui eveniment elevii unei şcoli din Chişinău au avut prilejul să viziteze spitalul şi să afle detalii despre obiectele de uz medical din cabinetul pediatrului, dar şi să adreseze întrebări pe teme medicale specialistului nostru, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri organizată în sala de conferinţe a Spitalului Internaţional Medpark.

Spitalul Internaţional Medpark doreşte ca acest eveniment să devină unul tradiţional, urmând să fie organizat în luna decembrie. Am ales această lună pentru că este luna cadourilor, iar cadoul nostru pentru copii sunt cunoştinţele medicale.