Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Ai grijă de inima ta și a celor dragi!

Cardiologie
02 sep, 2022

Cu ocazia „Zilei Mondiale a Inimii”, marcată pe data de 29 septembrie, Spitalul Internaţional Medpark organizează o serie de activități de informare privind prevenția bolilor cardiovasculare – cauza nr. 1 de deces în lume și în Republica Moldova.

Schimbările, chiar și minore, în stilul de viață pot reduce semnificativ riscul bolilor cardiace și accidentelor vasculare cerebrale. Acestea includ limitarea consumului de grăsimi saturate și trans, consumul zilnic de legume și fructe, activitatea fizică regulată și renunțarea la fumat.

Medpark te invită pe 25 septembrie la maratonul „Alerg pentru inimă”

Federația Internațională a Inimii (World Heart Federation) lansează în acest an provocarea de a alerga pe un traseu în formă de inimă pentru încurajarea unui stil de viață activ în comunitatea în care trăim. Echipa de cardiologi și cardiochirurgi Medpark te invită să alergăm împreună pentru inimă pe data de 25 septembrie, în parcul „Valea Morilor” din sectorul Buiucani al capitalei. Toți participanții se vor bucura de cadouri și premii.

Indiferent de distanța care o vei parcurge, fiecare pas contează pentru sănătatea inimii tale!

La fel, în cadrul evenimentului se vor oferi consultații gratuite din partea medicilor cardiologi și veți putea participa la un training de prim ajutor în caz de stop cardiorespirator.

Dorim să vedem cât mai multe inimi!

Înregistrarea pentru maraton va avea loc în ziua evenimentului, începând cu ora 10.00. Urmărește detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook Centrul Cardiovascular Medpark.

Te așteptăm împreună cu toată familia!