Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Centrul Cardiologic Medpark a marcat Ziua Mondială a Inimii la Chișinău

Noutăți
07 oct, 2015

Și în acest an, conform tradiției, echipa Centrului Cardiologic Medpark a organizat în Republica Moldova evenimente dedicate Zilei Mondiale a Inimii, sărbătorită pe 29 septembrie. Cu această ocazie, Medpark a pus la dispoziția tuturor oferte speciale, reduceri, seminare educative, consultații și investigații cardiologice gratuite.

Astfel, timp de o săptămână, Centrul Cardiologic Medpark a oferit pacienților 50% reducere pentru consultația cardiologului Medpark și electrocardiografie gratuită. În plus, la parterul centrului comercial Shopping MallDova, a fost instalat un punct de informare, unde doritorii au putut să-și măsoare gratuit tensiunea arterială și au beneficiat de consultația-expres a cardiologilor de la Medpark. Activitățile dedicate sănătății inimii au culminat, pe 3 octombrie, cu un seminar de informare despre bolile cardiovasculare și o lecție de Kangoo Jumping.

Evenimentele desfășurate fac parte din campania de informare Medpark „Ajută-ne să-ți protejăm inima!”, care are scopul de a sensibiliza populația cu privire la modalitățile de prevenire a bolilor de inimă și importanța controalelor medicale periodice.

Centrul Cardiologic Medpark este expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă în domeniul privat, deoarece dispune de o echipă cu experiența internațională, echipamente performante și tehnologii inovatoare în domeniul cardiologiei. În cadrul departamentului funcționează, în conformitate cu standardele internaţionale, un centru de excelenţă dedicat diagnosticului şi tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark. Anual de serviciile cardiologice Medpark beneficiază mii de persoane, iar echipa Centrului de Infarct Miocardic soluționează lunar peste 50 cazuri acute.