Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cristalinele de ultimă generație utilizate la Medpark permit restabilirea vederii la diferite distanțe: aproape, intermediar și în depărtare

Chirurgie oftalmologică
28 oct, 2019

Chirurgii oftalmologi Medpark aplică tehnici moderne de tratament și utilizează materiale de cea mai înaltă calitate pentru a oferi pacienților o vedere cât mai bună.

Pacienta Ana Panuș este prima care a beneficiat de intervenția de cataractă cu cristaline multifocale AcrySof IQ PanOptix Toric. Noua generație de cristaline dezvoltate de liderul mondial în oftalmologie permite obținerea unor rezultate excepționale, eliminând dependența de ochelari. Obiectivul cristalinelor multifocale este să reducă sau elimină dependența de ochelari, asigurând o vedere bună la diferite distanțe – aproape, intermediar și la depărtare.

Până la intervenția de cataractă Ana Panuș era nevoită să poarte mereu cu ea câteva perechi de ochelari: unii pentru citit, alții pentru lucru și a 3-a pereche pentru a vedea la distanță.

Ana Panuș, pacientă: “Perioada de până la operație și după operație sunt două lumi diferite: una în care nu vedeam nimic, iar a doua cu totul nouă – în care văd absolut totul fără ochelari, așa cum n-am văzut niciodată”.

Pe lângă recăpătarea vederii, calitatea vieții pacientului se îmbunătățește considerabil. Cristalinul artificial are protecție specială dublă pentru razele untraviolete și „lumina albastră” (emisă de ecranele telefoanelor, tabletelor etc.), asigură un simț cromatic perfecționat și un contrast al imaginii îmbunătățit – efecte foarte apreciate mai ales de conducătorii auto, artiști și deținătorii altor profesii în care „super-vederea” face diferența.

Vera Chiriac, chirurg oftalmolog Medpark: “Calitatea cristalinului face diferența între o vedere bună și una ideală. De aceea la Medpark utilizăm doar cristaline de clasă premium. În funcție de caracteristicile ochiului și necesitățile vizuale ale fiecărui pacient (vedere la distanță sau în apropiere, astigmatism asociat), alegem cristalinul care să ofere vedere 100% ideală”.

Ana Panuș, pacientă: “Mulțumesc mult tuturor celor care au contribuit la recăpătarea vederii mele: chirurgilor oftalmologi Vera Chiriac și Cornelia Ceban, asistentelor medicale și tuturor colaboratorilor pentru grija, atenția și posibilitățile oferite.”

De ce să alegi chirurgia oftalmologică Medpark?
  • Tratament individualizat. Fiecare caz în parte este investigat și analizat pentru a alege cristalinul cu cea mai mare precizie de refracție și pentru a obține cea mai înaltă calitate a vederii după procedură.
  • Echipă medicală cu experiență. Intervențiile se realizează in echipa cu medicul Vera Chiriac, doctor în științe medicale, unul dintre cei mai buni medici oftalmologi ai țării, cu o experiență de 30 de ani în domeniu și care frecventează principalele evenimente internaționale specializate pentru a aduce în Moldova tehnicile inovative utilizate la nivel global.
  • Reducerea la minim a riscurilor. Centrul Chirurgie Medpark dispune toate cele necesare pentru a reduce la minim orice risc de infecție sau riscuri associate operației.
  • Anestezie înalt specializată. În timpul intervențiilor oftalmologice se utilizează anestezie locală, administrate prin picături, pacientul fiind conștient pe toată perioada operației, nefiind necesară o perioadă îndelungată de recuperare.
  • Siguranță și calitate acreditate Internațional. Medpark este unica instituție medicală din Moldova acreditată de către Joint Comission International – cea mai înaltă apreciere în domeniul medical, care garantează calitatea serviciilor și siguranța pacientului.
Pentru o programare la chirurgii oftalmologi Medpark apelează 022 40 00 40 (disponibil 24/7).