Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cum este cu adevărat să lucrezi la Spitalul Internațional Medpark

Noutăți
13 aug, 2020

Atunci când citești anunțurile de angajare e dificil să-ți imaginezi cum e să lucrezi cu adevărat într-o companie sau alta. Noi am decis să-ți facem o incursiune în viața unui angajat Medpark, de la beneficiile standard la cum arată prânzul din cantina spitalului.

Oameni cu cele mai diferite profesii activează în unison

Să o luăm de la început. La Spitalul Internațional Medpark activează nu doar medici din peste 50 de specialități terapeutice și chirurgicale, dar și specialiști din alte 55 de domenii: asistente medicale, infirmiere, bioingineri, tehnicieni, angajați housekeeping, operatori recepție, economiști, specialiști IT și chiar croitori. Fiecare dintre cei 500 de angajați a ales să activeze aici din varii motive, unele dintre ele le afli în continuare.

Dezvoltare profesională

Angajații spitalului se consideră a fi pilonii de bază, în care se investește în primul rând. Chiar din prima zi de lucru, angajații Medpark beneficiază de instruiri pentru o integrare cât mai ușoară și acestea continuă pe tot parcursul activității – traininguri în țară și peste hotare, simulări, participări la cele mai importante conferințe și congrese internaționale, precum și acces la surse informaționale valoroase care țin de profesie.

Este ca și cum ai lucra într-un spital de peste hotare

Aceasta este impresia multor dintre cei care ne calcă pragul pentru prima dată, după care se obișnuiesc să lucreze ca “peste hotare”. Cu siguranță dispunem de cea mai performantă infrastructură medicală din țară și inclusiv spitalele din regiune ne iau drept etalon. Dar, cel mai important este că aceasta îți oferă posibilitatea să faci lucrul calitativ și cu plăcere.

Fie că ești asistentă medicală, moașă sau medic, devenind membru al echipei ai la dispoziție tot de ce ai nevoie: consumabile, medicamente, uniformă, încălțăminte de lucru etc. La fel și în cazul altor posturi de muncă. Toate cele necesare îți sunt puse la dispoziția pentru ca tu, ca specialist, să te gândești doar la activitatea ta și la binele pacientului.

Reduceri de până la 50% la serviciile medicale pentru toată familia

Știm că pentru performanță este necesară, în primul rând, o stare bună de sănătate și la Medpark avem toate premisele să asigurăm acest lucru. Aici angajații beneficiază de reduceri de până la 50% la toate serviciile medicale. Dar, stai, asta nu este tot! Reduceri considerabile au și rudele de primă linie – soțul, copiii, mama, tatăl, surorile și frații. Poți fi sigur că sănătatea lor va fi pe mâini bune.

Alimentație gratuită și, mai ales, sănătoasă

Medicii noștri specialiști au pus umăr la umăr și au alcătuit meniul pentru colegii lor. În funcție de program, ți se asigură toate mesele necesare pe durata zilei de lucru. Imaginează-ți pentru o clipă cum după o jumătate de zi plină de activități, la cantina spitalului te așteaptă o supă-cremă de ciuperci, de linte sau poate o zeamă cu tăieței, un borș roșu, iar la felul principal ai atâta variație cum nu ți-ai fi imaginat. Important este că bucatele sunt gândite așa încât nu doar stomacul să îți spună un mare mulțumesc, dar și organismul.

Posibilitățile de creștere sunt garantate, numai să vrei!

Experiența și cunoștințele se dobândesc pe parcurs. De aceea, periodic evaluăm performanțele fiecărui angajat si meritele sunt apreciate la justa valoare. Ideile și inițiativele de îmbunătățire a proceselor, serviciilor sunt mai mult decât binevenite, iar cei care își doresc să dobândească abilități de management, sunt încurajați să o facă.

La Medpark lucrezi printre cei mai buni! Condițiile care se oferă îi fac pe angajați să-și dorească să fie cu un pas înaintea tuturor.

Te așteptăm și pe tine în echipa noastră!
Vezi oferta de posturi vacante pe link și nu ezita să ne trimiți CV-ul la adresa: [email protected]