Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Directorul general Medpark, Olga Șchiopu – Omul Anului 2017 la categoria Management

Noutăți
18 feb, 2018

Olga Șchiopu a fost apreciată ca unul dintre promotorii schimbării în sistemul medical din Republica Moldova de către revista VIP Magazin.

Datorită perseverenței sale, dar și capacităților manageriale, Spitalul Internațional Medpark a ajuns să fie cunoscut și apreciat nu doar în țară, ci și peste hotare prin calitatea serviciilor prestate și profesionalismul echipei.

Olga Șchiopu:

Anul 2017 a fost un an productiv din punct de vedere profesional atât pentru mine, cât și pentru echipa Medpark. Am obținut diploma de Master în Sănătate Publică și am început studiile de master în administrarea afacerilor la una din cele mai prestigioase universități din lume. La Medpark am reușit să realizăm toate obiectivele de creștere pe care ni le-am propus și acum suntem mai pregătiți ca niciodată pentru proiecte noi.

Instituția pe care o reprezint are un impact pozitiv asupra societății, fiindcă Medpark activează pentru societate și încearcă să rezolve problemele oamenilor. În 2017 am reușit să ajutăm aproape 100 000 de persoane, cifră în continuă creștere de la an la an. Am investit în echipamente și utilaje medicale aproape 10 milioane de lei. Totodată am reușit să transferăm în bugetul de stat taxe și impozite în valoare de aprox. 40 milioane de lei și astfel, să contribuim la creșterea economică a țării noastre.

O etapă nouă în viața mea profesională a început odată cu deschiderea Spitalului Internațional Medpark în 2011. Am participat și am contribuit la formarea și consolidarea unei echipe excepționale – Echipa Medpark. Am reușit să implementăm toate proiectele pe care le-am dorit pentru dezvoltarea echipei pe care le-am dorit, desigur cu sprijinul și suportul Consilului de investitori. Mă mândresc cu ceea ce este Echipa Medpark în prezent! Mă bucur că fiecare membru a echipei noastre se autoidentifică cu familia Medpark și se bucură de acest privilegiu.

Am mărit echipa până la 413 membri. Am îregistrat o cifră de afaceri de 220 de milioane de lei și am investit 1% din această cifră în dezvoltarea profesională a echipei, predominant în stagieri și traininguri de nivel internațional. Doctorii Medpark au luat multiple distincții și diplome de merit atât în Moldova, cât și peste hotare.

Din păcate, cadrul legislativ din Republica Moldova în continuare nu stimulează dezvoltarea prestatorilor privați în sănătate, ci, mai degrabă, o restricționează. Suntem foarte recunoscători pacienților care ne aleg zilnic fiindcă anume grație lor creștem și ne dezvoltăm!

Mă inspiră și mă motivează ceea ce fac acum. Nu aș renunța chiar dacă aș câștiga un milion de euro la loto. Pentru mine această activitate s-a transformat în pasiune, hobby, da și în bucurie. Este modul meu de viață!

Seara, atunci când ziua de muncă a luat sfârșit, mă stradui să savurez viață în familie, comunicarea cu copiii, lectura bună.

Pentru 2018 avem planuri ambițioase de dezvoltare a proiectului Medpark, despre care vom vorbi la timpul lor, dar și planuri concrete de creștere personală și profesională, fiindcă „mișcarea este viață”.