Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Expertul Medpark, Elena Mornealo, despre principiile unei Alimentații Sănătoase

Noutăți
09 sep, 2015

Spitalul Internațional Medpark promovează alimentația echilibrată drept cea mai importantă componentă a unui stil de viață sănătos. Pe data de 8 septembrie medicul endocrinolog-nutriționist Elena Mornealo le-a vorbit reprezentantelor comunității Ask a Woman despre importanța nutriției și cum să-ți revii în formă după naștere.

Nutriția studiază efectele componenților alimentari asupra organismului, a stării de sănătate și rezistenței la afecțiuni. Scopul nutriționistului este prescrierea unui regim alimentar adaptat cerințelor, nevoilor și preferințelor fiecărui pacient, luând în considerare parametri precum vârsta, sexul, greutatea actuală, afecțiuni asociate existente, modul de viață, ș.a.

Elena Mornealo, medic endocrinolog-nutriționist Medpark: Este deja dovedit că, la ora actuală alimentaţia joacă un rol important în promovarea şi menţinerea stării de sănătate de-a lungul întregii vieţi. Statistica Organizației Mondiale a Sănătății arată că 70% din vizitele medicale sunt cauzate de o alimentație dezechilibrată. Cea mai accesibilă metodă în lupta cu patologiile este prevenția primară. Boli precum obezitatea, diabetul zaharat, boliile cardiovasculare, cancerul, osteoporoza prezintă un mare potential de preventibilitate.

În cadrul evenimentului cele peste 40 de participante au aflat care sunt substanțele esențiale pentru funcționarea organismului și în ce alimente se regăsesc, care sunt cerințele energetice în timpul sarcinii și ce presupune alimentația corectă în timpul sarcinii, alăptării, precum și alte subiecte pentru care a fost manifestat un interes deosebit.

Serviciile nutriţionistului Medpark
Lupta cu alimentaţia incorectă nu trebuie să o duci singur, pentru că profesioniştii Medpark îţi oferă soluţia potrivită ţie. Abordarea științifică și personalizată te ajută să atingi greutatea optimă în mod sănătos. La Medpark nutriţionistul îţi recomandă o dietă individuală, numai după un consult medical complex. Specialistul ia în calcul mai mulţi factori importanţi, care îţi garantează efecte de lungă durată, nu doar pentru siluetă, ci și pentru sănătate.

De ce să alegi serviciile Medpark?
La Medpark medicina este centrată pe pacient, iar profesionalismul medicilor îţi oferă întotdeauna soluţia potrivită pentru o alimentaţie sănătoasă. Alege serviciile de nutriţie Medpark pentru a beneficia de:

  • servicii de calitate, la standarde internaţionale;
  • analiză nutriţională avansată;
  • laborator modern şi analize complexe;
  • elaborarea unui regim alimentar personalizat;
  • stabilirea obiectivelor individuale şi a planului de intervenţie pentru un stil de viață sănătos;
  • monitorizarea şi reevaluarea rezultatelor obținute;
  • asistență 24/24 de ore, șapte zile pe săptămână.

Medpark – expertul tău în alimentaţia sănătoasă!