Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Imagini cu cea mai performantă maternitate!

Noutăți
01 mar, 2014

O expoziţie de fotografii pentru înteaga familie a fost inaugurată Centrul Comercial și de Agrement „Baby Hall”.

Părinţii sunt fericiţi atunci când copiii lor se află în siguranţă. Astfel, serviciile medicale de calitate în maternitate, acum fiind mai accesibile, oferă nou-născuţilor SIGURANŢA dorită chiar din primele clipe ale vieţii lor.

Tânărul fotograf Maxim Chumash a surprins în 20 de poze, făcute în cea mai performantă maternitate privată din R. Moldova a spitalului Medpark, emoţiile intense trăite de către părinţi în primele clipe de viaţă ale bebeluşilor lor.

Expoziţia a fost inaugurată astăzi, 22 martie:

Tatiana Nichitina, vicedirector medical, obstetrică şi ginecologie: „Prin această expoziţie dorim să aducem la cunoştinţa publicului faptul că, în Republica Moldova, serviciile de maternitate de înaltă calitate, recunoscute la nivel internaţional prin acreditarea GSI, devin și mai accesibile. Reieșind din faptul că fiecare părinte doreşte să-și întâmpine bebelușul într-o ambianţă plăcută și în prezenţa unor medici profesionişti, am decis să facilităm accesul la aceste servicii. Acum puteţi achita serviciile de maternitate şi în rate, timp de un an de zile, iar fiecare bebeluș care a beneficiat de această ofertă primește PE VIAŢĂ o reducere de 10 procente la toate serviciile Medpark. Prin tot ceea ce facem, ne străduim să contribuim la îmbunătăţirea și dezvoltarea serviciilor medicale oferite”.

Expoziţia va fi lansată și on-line. Pozele pot fi găsite pe pagina de facebook a Spitalului Internațional Medpark și pe site-ul oficial al spitalului.

Expoziţia va fi disponibilă tuturor vizitatorilor în perioada 22 martie – 4 aprilie curent. Vă așteptăm cu drag!

Despre Spitalul Internaţional Medpark:

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă proceduri medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de calitate înaltă în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale recunoscute în întreaga lume, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională.

Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.