Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

La 24 mai 2013 s-a desfăşurat conferinţa „Chirurgia spinală. Aspecte terapeutice şi intervenţionale, diferenţe de abordare Germania versus Moldova”.

Noutăți
24 mai, 2013

La 24 mai 2013 s-a desfăşurat conferinţa „Chirurgia spinală. Aspecte terapeutice şi intervenţionale, diferenţe de abordare Germania versus Moldova”.
Conferinţa s-a desfăşurat în incinta Spitalului Internaţional Medpark, unde specialiştii şi-au împărtăşit experienţa cu cei peste 150 de participanţi.

Hernia de disc este una din cele mai raspândite afecţiuni neurochirurgicale. Astfel, la 24 mai 2013 Spitalul Internaţional Medpark, în colaborare cu Asociaţia Neurologilor din Republica Moldova, a desfăşurat conferinţa internaţională ştiinţifico-practică „Chirurgia spinală. Aspecte terapeutice şi intervenţionale, diferenţe de abordare Germania versus Moldova”.

Conferinţa s-a desfăşurat în incinta Spitalului Internaţional Medpark, unde specialiştii în neurologie şi neurochirurgie şi-au împărtăşit experienţa cu cei peste 150 de participanţi.

Olga Şchiopu, Director Medical Medpark: “Spitalul Internaţional Medpark oferă spectrul complet de servicii neurologice şi neurochirurgicale, care include neurologia clinică,neurologie şi neurochirurgie intervenţională de orice complexitate. Foarte important este faptul că pentru tratamentul herniilor de disc, Departamentul Neurochirurgie al Spitalului Internaţional Medpark utilizează metoda endoscopică minimal invazivă, care reduce perioada spitalizării pacientului şi timpul de recuperare al acestuia”.

Chirurgia endoscopică este chirurgia viitorului. În cadrul conferinţei, au participat cu prelegeri specialişti din Moldova, şi totodată a fost efectuată intervenţia chirurgicală a herniei de disc prin metoda minimal invazivă, operaţie efectuată de către un specialist din Germania, dr. Balkan Cakir. Intervenţia dată a fost transmisă în direct.

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă