Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

La Medpark, copiii învață să fie sănătoși

Noutăți
11 nov, 2015

Spitalul Internaţional Medpark susţine şi promovează modul sănătos de viaţă, inclusiv în rândul celor mici.

În cadrul campaniei „Sunt sănătos, cresc frumos” , care continuă deja al patrulea an consecutiv, sute de copii au avut ocazia să vadă cum funcționează o instituție medicală la standarde internaţionale și să primească răspuns la cele mai curioase întrebări.

Pe data de 11 noiembrie, circa 40 de copii de la Grădiniţa nr. 108 din Chişinău s-au bucurat de un tur al spitalului Medpark, vizitând laboratorul, departamentul de imagistică, unitatea urgenţe, un salon pentru pacienţi şi, bineînţeles, cabinetul medicului pediatru. Astfel, micii vizitatori s-au convins că atmosfera din spital poate fi una plăcută şi confortabilă, iar medicii sunt prietenii lor.

După excursie a urmat o adevărată lecţie despre sănătate și igienă, în cadrul căreia doamna doctor Liliana Vișnevschi-Rusnac, medic pediatru de categoria superioară, a satisfăcut curiozitățile celor mici și le-a răspuns la toate întrebările.

Liliana Vişnevschi-Rusnac, medic pediatru Medpark: „ Este foarte important ca cei mici să fie informați, să știe că pot apela la sfatul medicului oricând și că trebuie să aibă grijă de propria sănătate încă de la cea mai fragedă vârsta. Suntem de părere că modul sănătos de viață trebuie încetățenit din copilărie, pentru a deveni un obicei firesc. Iar aceste întâlniri contribuie la o mai mare conștientizare de către copii a lucrurilor care mențin sănătatea omului.”

Prin asemenea inițiative, Spitalul Internațional Medpark își reconfirmă statutul său de companie social-responsabilă, care promovează educaţia medicală și modul sănătos de viață în rândul cetățenilor RM.

Despre centrul de pediatrie Medpark

Spitalul multidisciplinar Medpark a dezvoltat un Centru de Pediatrie modern, care este deservit de un personal cu înaltă calificare și deține infrastructura necesară pentru evaluarea și monitorizarea continuă și completă a sănătății copilului. Echipă caldă şi zâmbitoare, care înţelege profund necesităţile psihologice ale copiilor, le va asigura celor mici o experienţă medicală confortabilă şi fără stres.

Mai multe detalii despre centrul de pediatrie Medpark aflaţi aici.