Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

La mulți ani! Serios.

Noutăți
17 feb, 2021

Cu ocazia aniversării Medpark, îți spunem: La mulți ani! Serios.

Nu e o simplă urare, ci promisiunea multor ani sănătoși înainte, bazată pe 3 motive întemeiate: oamenii Medpark, medicina viitorului și grijă pentru tine.

Oamenii Medpark

La Medpark, luăm în serios Oamenii. De la bun început, când au pus bazele proiectului lor de suflet – Medpark – fondatorii știau că își pot realiza visul doar mizând pe oameni aleși, profesioniști desăvârșiți, altruiști și îndrăgostiți de munca lor. Astăzi, peste 600 de Oameni Medpark sunt cei care dau viață spitalului, care îl alimentează cu energie și datorită cărora totul funcționează ca un mecanism perfect, deoarece lucrează cot la cot și se conving în fiecare zi de valoarea muncii în echipă. Oamenii Medpark sunt garanția serviciilor excelente pe care le dezvoltăm și îmbunătățim în permanență pentru tine, pentru că îi motivează rezultatele. Sunt entuziasmați să implementeze noi practici zi de zi, iar cele peste 12 mii de ore de training în fiecare an, în țară și peste hotare, îi mențin conectați la evoluțiile mondiale din sănătate.

Medicina viitorului

De 10 ani luăm în serios medicina și nu ne mulțumim doar să oferim maximă siguranță și rigoare – suntem singurul spital din țară acreditat internațional de Joint Commission International ca fiind unul dintre cele mai sigure spitale din lume. Misiunea noastră este mult mai ambițioasă – să vă asigurăm vouă, oamenilor din Moldova, aici și acum, cele mai avansate tehnologii și inovații disponibile în lume. Astfel am reușit să realizăm peste 20 de premiere medicale naționale (în domeniile cardiovascular, maternitate și chirurgie), investim anual 1 milion de euro în echipamente de ultimă generație, promovăm digitalizarea prin implementarea celui mai performant sistem informațional spitalicesc și am creat 5 centre de excelență unice în domeniile lor: Centrul Planificarea și Sănătatea Familiei, Centrul Cardiovascular, Centrul de Chirurgie, Policlinică și Unitatea Urgențe, precum și cel mai complex Centrul de Oncologie – singurul din țară cu abordare integrată a pacientului oncologic. Toate acestea fac posibilă Medicina viitorului, care înseamnă mai puțină durere, mai puțin timp de recuperare, mai multe reușite și mai multe șanse la viață.

Grijă pentru tine

La Medpark luăm în serios relațiile interumane și suntem motivați de grija pentru fiecare dintre voi, cei peste 200.000 de pacienți ai noștri! Ne asigurăm că vă oferim cele mai bune condiții și servicii, monitorizând constant 1119 indicatori care evaluează calitatea actului medical, gradul de satisfacție și siguranța voastră. Dar grija noastră nu se oprește aici, pentru că la Medpark luăm în serios viața fiecărui membru al comunității prin dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții tuturor celor din jur, dar și a serviciilor medicale din Republica Moldova. De aceea am creat Fundația Medpark, prin care dezvoltăm proiecte sociale în domeniul sănătății și promovăm inovațiile în medicină, în beneficiul întregii comunități.

La Medpark, de 10 ani, dar și pentru următoarele decenii, luăm în serios oamenii, medicina, siguranța, viitorul, dezvoltarea, digitalizarea, inovația, sănătatea și viața! Pentru ca tu să te poți bucura de mulți ani sănătoși înainte!

La mulți ani! Serios
Medpark