Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

Medpark a lansat o carte de sănătate pentru copii, în colaborare cu autoarea Ionela Hadârcă

Noutăți
02 dec., 2021

La 10 ani de activitate, Spitalul Internațional Medpark s-a angajat să aducă medicina viitorului aici, în Moldova și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Pentru copii, promisiunea noastră de viitor s-a materializat sub forma unei cărți educative, care îmbină sfaturile utile ale medicilor într-o poveste plină de haz și aventuri palpitante, descrise în stilul unic al autoarei Ionela Hadârcă.

Lansarea cărții ”Incredibila aventură a familiei Hodoronc sau la ce duce lenevita cronică” este, de fapt, continuarea proiectului de promovare a sănătății ”Sunt sănătos, cresc frumos”. Lecțiile și sfaturile de sănătate oferite de pediatrii Medpark de-a lungul anilor au devenit acum mai accesibile pentru toți copiii și părinții. Ori, sănătatea este strâns legată cu starea noastră de spirit și ce ne oferă mai multă plăcere decât comunicarea și timpul petrecut în familie în timp ce citim o carte.

Copiii învață prin exemple, iar pentru ca procesul să decurgă mai ușor, dar și mai captivant, autoarea povestirii, Ionela Hadârcă, ne oferă o veritabilă incursiune în viața unor personaje în care fiecare dintre noi ne regăsim uneori – domnul și doamna Hodoronc, copiii lor, Luca și Aneta, cățelul Puricențiu și motanul Coșmar.

Ilustratoarea Victoria Rață, de la editura Prut, a creat un tandem perfect între text și imagini viu-colorate, care te transportă în poveste. Cei mici, care încă nu au deprins semnele și literele, vor putea citi, astfel, prin intermediul imaginilor.

Conținutul cărții a fost creat în așa mod încât cititorul nu doar să se distreze, dar și să învețe. Așadar, recomandările privind măsurile de prevenire a celor mai frecvente boli la copii au fost oferite de către dr. Liliana Vișnevschi-Rusnac, medic pediatru-pneumolog, cea care zilnic comunică cu zeci de copilași, știind cel mai bine ce trebuie să cunoască orice brav micuț în momentul când începe să frecventeze diferite colectivități.

Vă invităm să descoperiți ”Incredibila aventură a familiei Hodoronc sau la ce duce lenevita cronică” pe acest link. La fel, cartea va fi oferită în dar micilor pacienți care vin la pediatrii Medpark.

Să creșteți mari și sănătoși!

Cu drag, Medpark

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă