Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark a spus „DA pentru sănătatea ta!”

Noutăți
26 oct, 2014

Spitalul Internaţional Medpark a susţinut evenimentul „Ziua Sănătăţii”, care a avut loc pe 26 octombrie, în Grădina Publică Ştefan cel Mare, ca parte a campaniei „Spune DA pentru sănătatea ta!”, lansată de CNAM.

Sute de oameni de toate vârstele au participat la activităţile menite să promoveze mişcarea, alimentaţia sănătoasă şi viaţa fără stres: curse de alergări, cursa de biciclete pe traseul Chişinău-Hînceşti, târgul produselor sănătoase.

Medpark, primul spital internaţional multidisciplinar din Moldova acreditat de JCI, a împărţit mere celor mai activi participanţi şi a oferit tuturor celor prezenţi posibilitatea de a efectua pe loc teste primare de sănătate.

Pe toată durata evenimentului, într-un cort Medpark special amenajat, toţi doritorii au beneficiat în mod gratuit de următoarele examene medicale: măsurarea tensiunii arteriale, testarea nivelului de glicemie, precum şi consultaţia medicului terapeut.

Astfel, au fost realizate peste 40 de teste pentru evaluarea glicemiei şi peste 100 de măsurări de tensiune, urmate de consultaţia medicului.

Susţinând astfel de proiecte, Spitalul Internaţional Medpark îşi reconfrimă statutul de instituţie medicală privată responsabilă social. Portofoliul de proiecte cu scopul de a susţine şi de a promova modul sănătos de viaţă include numeroase activităţi, cum ar fi participarea şi acordarea asistenţei medicale în cadrul evenimentelor sportive, lecţii de sănătate pt cei mici în proiectul „Sunt sănătos, cresc frumos”, campania de informare „Ajută-ne să-ţi protejăm inima!” şi multe altele.

Despre Spitalul Internaţional Medpark

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.