Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark, în trend cu serviciile internaţionale de obstetrică și ginecologie

Noutăți
06 nov, 2014

06italul Internaţional Medpark, instituție care dispune de o maternitate modernă, dotată cu utilaje inovative și care oferă servicii medicale de obstetrică și ginecologie, a împărtășit din experiența acumulată în domeniu cu peste 200 de profesioniști.

Specialiștii cu nume notorii în medicina internațională au făcut schimb de opinii în cadrul conferinței ştiinţifico-practice „Aspecte Moderne în Obstetrică şi Ginecologie”, organizată de Medpark.

Olga Şchiopu, director medical Medpark: „Spitalul Internaţional Medpark este recunoscut deja pentru inovaţiile aduse în sănătate. Prin organizarea acestui eveniment ne-am propus să popularizăm ultimele tendinţe şi inovaţii medicale în domeniul sănătăţii din ţara noastră. Cunoştinţele împărtăşite aici sunt foarte importante pentru specialiştii care activează la Medpark, dar şi în general, pentru comunitatea medicală din Republica Moldova. Şi asta pentru că pacientul merită să se bucure de asistenţă medicală de calitate, oferită de doctori calificaţi.”

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi medici şi profesori universitari din România, care au relatat specialiştilor autohtoni despre ultimele tendințe în ginecologie și obstetrică. Nicolae Suciu, un profesionist desăvârşit, care a salvat mai multe vieţi umane şi a contribuit la reformarea acestui sector medical din România, a prezentat participanţilor la conferinţă soluţii pentru problemele din domeniu şi cele mai recente practici aplicate.

Nicolae Suciu, Președintele Societății de Obstetrică și Ginecologie din România: „Am prezentat aspecte ale sindromului HELLP şi modalitățile de diagnosticare timpurie. De asemenea, am discutat cu cei prezenţi mai multe aspecte legate de testele neinvazive de diagnostic al anomaliilor cromozomiale, care permit depistarea maladiilor fătului încă din timpul sarcinii mamei. Salut organizarea unor astfel de conferinţe, de o importanţă colosală pentru orice sistem medical. Această iniţiativă plasează Medpark pe un loc onorabil, în rândul spitalelor de elită, în asistența medicală pluridisciplinară din Europa.”

Organizarea conferinţei ştiinţifico-practice „Aspecte Moderne în Obstetrică şi Ginecologie” va permite îmbunătăţirea şi perfecţionarea pregătirii cadrelor medicale din Moldova.

Nadejda Erhan, obstetrician-ginecolog, Institulul Mamei şi Copilului: „Conferinţa de astăzi mi-a permis să cunosc şi experienţele altor profesionişti, cunoştinţe foarte importante pentru mine. Vreau să aduc sincere felicitări Medpark pentru că organizează astfel de evenimente şi pentru că ne oferă oportunitatea de a participa la ele.”

Olga Cerneţchi, dr. habilitat în medicină, prof. universitar: „Medpark şi-a construit deja un nume de încredere printre pacienţii din Republica Moldova, datorită asistenţei medicale de calitate şi serviciilor inovative de diagnostic şi tratament.”

Spitalul Internațional Medpark dispune de infrastructură modernă de acordare a asistenței medicale în domeniul obstetricii şi ginecologiei, care oferă pacienţilor echipament de ultimă generație, aparataj laparoscopic și histeroscopic, pentru intervenții chirurgicale ginecologice clasice, dar și pentru chirurgia minim invazivă. Instituţia este primul spital din Europa de Sud-Est acreditat internaţional de JCI, performanță obţinută datorită personalului medical calificat, dotărilor tehnice de ultimă generaţie şi inovaţiilor aplicate în tratamentul şi diagnosticarea maladiilor.