Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark, în trend cu ultimele noutăţi din domeniul oftalmologiei

Noutăți
02 nov, 2015

Spitalul Internaţional Medpark, care dispune de un centru oftalmologic modern şi o echipă medicală de top, a fost partenerul celui de-al XIII-lea Congres al Societății oftalmologilor din jurul Mării Negre, împărtăşindu-şi experienţa cu cei peste 100 de participanţi.

Evenimentul ştiinţific s-a desfăşurat în perioada perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Chişinău şi a reunit specialişti din ţările membre Bulgaria, Georgia, Moldova, Romania, Rusia, Turcia, dar şi din ţări precum Italia, Ungaria, Suedia, ş.a.

Scopul întrunirii a fost împărtăşirea experienţei şi analiza celor mai importante probleme şi tendinţe în oftalmologie, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor medicale şi promovarea tehnologiilor moderne de diagnostic și tratament.

Medicii oftalmologi Medpark, dr. Cornelia Ceban şi Vera Chiriac au abordat tema “Sensimed triggerfish continuous monitoring of iop” – o metodă inovativă propusă pentru monitorizarea continuă a tensiunii intraoculare la pacienţii cu glaucom.

De ce să alegi serviciile oftalmologice Medpark

Spitalul Internaţional Medpark oferă servicii de înaltă calitate, fiind dotat cu echipamente moderne, conform celor mai recente tendinţe tehnologice din domeniu și având o echipă de medici de cea mai înaltă calificare, cu experiență mare în domeniile sale de activitate (chirurgie a segmentului anterior şi posterior, diagnosticul şi tratamentul distrofiilor maculare legate de vârstă, retinopatiei diabetice).