Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark promovează educaţia prin sănătate

Noutăți
27 sep, 2014

La 27 septembrie 2014 Spitalul Internațional Medpark a susținut evenimentul „Cea mai mare lecție deschisă a bunelor maniere”, dedicat părinților interesați de metodele de educare a copiilor.

Evenimentul organizat de Centrul ABeZe și-a propus să promoveze comportamentul manierat ca o reușită garantată în viitorul fiecărei persoane printr-o atitudine amabilă, atât acasă, cât și în societate sau la școală.

Specialiști recunoscuți în domeniul educației, dar și cei care au grijă de dezvoltarea corectă a copilului, au fost invitați pentru a oferi sfaturi utile celor 300 de participanți.

În cadrul evenimentului Irina Popov, medic de familie Medpark, a ținut prezentarea „Educația copilului în funcție de vârstă”.

„Părinții trebuie să știe că orice copil, la fiecare etapă de dezvoltare, descoperă lumea printr-un anumit gen de acțiuni, care îi determină comportamentul. Iar atunci când cunoaștem cauzele fiziologice sau psihologie ale fiecărui gest, putem acționa pentru a încuraja copilul să se comporte într-un anumit fel sau pentru a descuraja o conduită inacceptabilă”, explică dr. Irina Popov.

Prezentarea a suscitat interesul spectatorilor, care au participat activ la discuție, adresând doctorului întrebări.

„Copilul meu are 3 ani, iar în momentele când era foarte agitat mă întrebam cum să îl liniștesc astfel încât să înțeleagă și să revină la un comportament normal. Acum voi avea la îndemână mai multe metode despre care am aflat astăzi”, a mărturisit Irina, una dintre participante.

Ion, tatăl unei fetițe de 5 ani: „Deși unele le știam, am aflat și multe lucruri noi despre educația copiilor, iar acum le am pe toate structurate în minte și le voi aplica mai ușor. Cele mai utile mi s-au părut exercițiile practice de relaxare a mușchilor faciali, de relaxare totală – acestea au un efect rapid și exact.”

Prin susținerea și participarea la asemenea evenimente, Spitalul Internațional Medpark își reconfirmă statutul său de companie care susține și promovează modul sănătos de viață în rândul cetățenilor RM de toate vârstel