Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark promovează sănătatea femeii

Noutăți
21 dec, 2015

Calitatea vieţii şi starea de sănătate depind în mare măsură de gradul de informare al populaţiei, de cunoaşterea metodelor de profilaxie a bolilor, recunoaştere simpomelor, a metodelor de prevenire şi alternativelor de tratament. De aceea, Spitalul Internaţional Medpark organizează şi participă în permanenţă la seminare informative pe cele mai diverse teme.

Pe data de 17 decembrie, membrele comunităţii Ask a Woman au avut ocazia să afle totul despre sănătatea reproductivă a femeii, de la medicul obstetrician-ginecolog Medpark, Maxim Calaraş. Acesta a abordat teme precum:

  • Controalele medicale necesare înainte de conceperea unui copil;
  • Metodele de contracepţie după naştere;
  • Posibilitatea naşterii pe cale naturală după operaţia de cezariană;
  • Malformaţiile uterului şi impactul asupra fertilităţii, ş.a.

Maxim Calaraş, obstetrician-ginecolog Medpark: „În activitatea de zi cu zi, deseori ne ciocnim de mituri care, de cele mai multe ori, dăunează sănătății pacientelor. În cazul unei afecţiuni, nu trebuie să vă alarmați sau şi mai rău, să vă stabiliți de una singură diagnosticul şi să vă tratați fără a consulta un specialist. Misiunea medicului este aceea de a asigura o informare veridică privind sănătățea dvs. şi a stabili dacă aveți de-a face cu o patologie sau nu, şi abia apoi vă va prescrie un tratament.”

Cele peste 20 de participante au manifestat un interes deosebit pentru temele abordate, aflând răspunsuri la cele mai diverse întrebări despre sănătatea reproductivă.

Despre centrul pentru sănătatea femeii Medpark

Centrul pentru Sănătatea Femeii Medpark beneficiază de o infrastructură modernă, optimă pentru acordarea asistenţei medicale de calitate şi include cabinete pentru consultaţii de specialitate, un cabinet de ultrasonografie echipat cu aparate de ultimă generaţie, staționar, blocul operator şi unitatea de terapie intensivă.

Blocul operator este dotat cu echipament laparoscopic şi histeroscopic modern pentru intervenţii chirurgicale ginecologice clasice, dar și pentru proceduri minim invazive.

Colectivul de medici înalt calificaţi ai Centrului pentru Sănătatea Femeii prestează o gamă largă de servicii medicale, care se realizează în cele mai sigure condiţii.

De ce să alegi centrul pentru sănătatea femeii Medpark:

  • Specialişti de înaltă calificare;
  • Serviciu de urgenţă 24/7;
  • Laborator modern 24/7;
  • Serviciile de imagistică 24/7;
  • Accent pe intervenții minim invazive;
  • Pentru soluționarea unor cazuri complexe sunt prezenți toți specialiștii de diferite profiluri (chirurg, urolog, angiochirurg etc.).