Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark sărbătorește Ziua Mondială a Inimii

Noutăți
23 sep, 2013

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, Spitalul International Medpark a arătat că nu este indiferent şi îi pasă de sănătatea celor din jur. În incinta centrului commercial Shopping MallDova, au fost amenajate zone special, unde vizitatorii au avut posibilitatea să-şi evalueze gratuit riscul de boală cardiovasculară şi să primească recomandaţii de la specialiştii Medpark.

    

 

 

 

DANIELA IVANOV, medic cardiolog: “Oferim consultaţia şi electrocardiograma gratuită, în scopul informării populaţiei referitor la posibilităţile de diagnostic şi tratament a patologiilor cardiovasculare, importanţa modului sănătos de viaţă, lupta cu factorii de risc. Venim să informăm populaţia că suntem disponibili 24/24, 7 zile pe săptămână să acordăm asistenţă medicală în caz de Infarct Miocardic. Dacă sunt transportaţi la spitalul internaţional Medpark, viaţa lor poate fi salvată”.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Spitalul Internaţional Medpark şi Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui au organizat acţiunea de donare de sânge. Astfel, oamenii au avut posibilitatea să doneze sânge pentru a salva o viaţă.

OLGA ŞCHIOPU, director medical: „În cadrul spitalului nostru se petrec intervenţii cardiovasculare care sunt consumatoare de multe produse de sânge. În afară de asta, primim pacienţi complicaţi, gravi, în tratamentul căror iarăşi sunt necesare multe produse sanguine.”

Pe lângă aceasta, în perioada 23-29 septembrie, în cadrul Spitalului Internaţional Medpark s-a desfăşurat „Săptămâna Inimii”, în care pacienţii au beneficiat de 50% reducere pentru consultaţia medicului cardiolog şi electrocardiograma gratuit.

IDRIS OZCELIK, manager general: „Ne-am demonstrat deja experienţa şi cunoştinţele în domeniul cardiologiei intervenţionale şi chirurgiei cardiovasculare, departamente unde s-au făcut mari investiţii. Avem o echipă internaţională de cardiologi intervenţioniştişsi cei mai buni medici cardiologi. Vreau ca toţi cetăţenii Moldovei să ştie că suntem foarte buni la capitolul dat.”

Iniţiativa Spitalului Medpark a fost salutată de oameni, care au nu au ezitat să doneze sânge.

Datorită profesionalismului specialiştilor săi, Spitalul Internaţional Medpark s-a poziţionat ca Centru de diagnosticare şi tratament chirurgical al pacienţilor, care oferă o gamă completă de servicii chirurgicale, în strictă conformitate cu standardele naţionale şi internaţionale.

https://6d65647061726b.ultracdn.netmedpark.mdwww.medpark.mdmedpark.mdwww.medpark.mdmedpark.mdwww.allmoldova.com/project/news-blitz/3482.html

https://6d65647061726b.ultracdn.netmedpark.mdwww.medpark.mdmedpark.mdwww.medpark.mdmedpark.mdprotv.md/stiri/economie/p-medpark-are-grija-de-sanatatea-celor-di…