Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark – un punct de atracţie pe harta turismului medical

Noutăți
25 dec, 2014

Serviciile medicale de înaltă calitate de la Medpark sunt acum cunoscute şi cetăţenilor din alte state. Recent, primul spital privat din ţara noastră a participat, alături de Agenţia Turismului din Republica Moldova, la 3 expoziţii turistice din Polonia, Marea Britanie şi România.

Evenimentele fac parte dintr-un şir de acţiuni pe care Medpark le întreprinde în vederea dezvoltării turismului medical în Republica Moldova.

Idris Ozcelik, Manager General Medpark: „Prin participarea noastră la expoziţiile turistice, ne-am propus să creştem gradul de conştientizare asupra serviciilor medicale de calitate disponibile în Republica Moldova. Medpark este primul spital din regiune acreditat de JCI. Aprecierea este o recunoaştere internaţională a serviciilor medicale de înaltă calitate pe care le prestează instituţia. Principala preocupare a specialiştilor Medpark este sănătatea pacientului, iar siguranţa şi satisfacţia acestuia reprezintă prioritatea numărul unu pentru noi”.

Echipa medicală de talie internaţională, echipamentul performant pentru investigaţii complexe, confortul din saloanele spitalului – sunt doar câteva argumente ce pledează în favoarea Medpark şi care reprezintă opţiunea ideală pentru pacienţi. În plus, în spital funcţionează şase comitete care au preluat în totalitate guvernarea spitalului pe zona medicală. Acestea supraveghează şi asigură buna desfăşurare a actului medical, iar în consecinţă pacientul are acces la un mediu sigur şi transparent, în care sunt excluse erorile medicale.

Olga Şchiopu, Director Medical Medpark: „Prevenirea afecţiunilor grave ale sănătăţii este necesară, iată de ce un control medical periodic este binevenit pentru fiecare. Din aceste considerente am decis să creăm o ofertă şi pentru cetăţenii din alte state, care vor să beneficieze de servicii medicale de calitate şi mai accesibile decât la ei acasă. Astfel, am decis să facilităm celor care opteazăpentru turismul medical, pe lângă o serie de investigaţii medicale complexe, şi un tur de cunoaştere a ţării noastre”.