Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

CANCER CEREBRAL ȘI MEDULAR: A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională

Oncologie
21 oct., 2019

Pentru susținerea pacientilor diagnosticați cu cancer cerebral și medular, Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiștii de talie internațională în oncologie: Dr. Hale Basak Caglar, Profesor în Radioterapie Oncologică și Dr. Serdar Kahraman, Profesor în Neurochirurgie Oncologică, care vor oferi consultații gratuite pentru pacienții interesați pentru a doua opinie medicală cu privire la tactica de diagnostic și tratament.

  • Data: 06 noiembrie 2019
  • Adresa: Andrei Doga 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la număr de contact 022 40 00 40.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicală, care confirmă diagnosticul
    concluzii: CT/ RMN/ PET-CT, inclusiv pelicule și CD-uri
  • raportul examenului histopatologic
  • analize de sânge recente

Consultațiile gratuite, oferite de specialiștii de talie internațională, sunt parte a Proiectului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave”, în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizare post-tratament, în țară sau/și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate, care ocupa locul 4 la nivel global dintre spitalele cu cea mai avansată tehnologie în Radioterapie Oncologică, Medicină Nucleară, Transplant Medular, Chirurgie Robotică etc.

Nu există Hotare pentru Sănătate!

Aplicație mobilă
FREE - In Google Play
Descarcă