Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ – de la specialiști de talie internațională în oncologie

Oncologie
01 feb, 2019

Pentru susținerea pacientilor diagnosticați cu cancer (esofag, stomac, pancreas, ficat, colon) Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în oncologie Profesor Oncolog dr. Seref Komurcu si Profesor Chirurgie dr. H.Koray Topgul, care vor oferi consultații gratuite pentru pacientii care vor sa afle o a doua opinie medicala privind tactica de tratament și investigații.

  • Data: 13 Februarie 2019

  • Adresa: Andrei Doga 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numar de contact: 076 00 00 12.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicala care confirma diagnosticul,

  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT/ gastro-colonoscopie

  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

Consultațiile gratuite de la specialisti de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament ]n țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupa locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

Nu există hotare pentru sănătate