Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://6d65647061726b.ultracdn.net
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Specialiști de talie mondială în tratarea cancerului mamar vor oferi consultații și vor opera la Medpark

Oncologie
07 feb, 2020

Spitalul Internațional Medpark dezvoltă servicii oncologice la standarde internaționale în țara noastră și colaborează în acest sens cu specialiști de top din lume.

Pe data de 5 martie 2020, profesorul Bahadır Güllüoğlu, specialist în chirurgie mamară la Spitalul Universitar Marmara din Istanbul și Dr. Cem Yilmaz, chirurg mamolog la Institutul de Oncologie din Istanbul, vor oferi consultații privind tactica de tratament pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar și vor efectua intervenții chirurgicale alături de echipa Medpark.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicală care confirmă diagnosticul,
  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT,
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.
Cancerul mamar poate fi vindecat

Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat în rândul femeilor. Finanţarea proiectelor de cercetare în domeniu au contribuit la îmbunătăţirea screening-ului şi diagnosticului cancerului de sân, precum şi la progrese semnificative în tratamentul acestei maladii. Planul de tratament al cancerului de sân se stabilește de o echipă multidisciplinară, în funcţie de tipul tumorii, stadiul și gradul, mărimea și sensibilitatea celulelor canceroase la hormoni. Cele mai multe femei sunt supuse unei intervenţii chirurgicale şi primesc, de asemenea, și tratament adjuvant, înainte sau după operaţie, cum ar fi chimioterapie, terapie cu hormoni sau radioterapie.

Nu există hotare pentru sănătate!

Consultațiile gratuite de la specialiști de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament în țară și peste hotare.

Programările se efectuează în limita locurilor disponibile la tel. 022 40 00 40 (disponibil 24/24).